Saa itsellesi ja yrityksellesi ajankohtaiset tiedot, taidot ja osaaminen johtavien elintarvikealan yritysten ammattilaisten saattelemana. Vastuuopettajasi kanssa valitset juuri sinua ja organisaatiotasi tukevia opintoja, jotka kehittävät johtajuuden osaamis- ja kehittymistarpeita.
Opintojen punaisena lankana kulkee osa-alueiden sisältöjen tavoitteellisuus, joita viet käytäntöön omalla vastuualueellasi mm. seuraavista päivän polttamista teemoista:
- strateginen johtamisen kehittäminen
- ennakointi- ja tiedolla johtamisosaaminen
- teknologian ja digitalisaation vaikutus kilpailukyvyn arantamiselle
- hyvinvoinnin kehittämisen vaikutus liiketoimintaan
Mikäli sinulla on halua ja tahtoa
- kehittää ja kehittyä
- haastaa itseäsi ja työyhteisöä
- jakaa ammatillista osaamista
- verkostoitua sekä ennen kaikkea olla tekemässä tulevaisuutta yhdessä
Tule mukaan nauttimaan omasta opiskelupolusta vertaistesi kanssa!

Toteutus
1. Kick off -orientaatio opintoihin 2.10.2023
PAKOLLINEN TUTKINNON OSA
Toiminnan ohjaaminen elintarvikeyrityksessä 80 osp
2. Raaka-aineiden hallinta elintarvikeprosesseissa laadunhallinnan ja lainsäädännön näkökulmasta LOKAKUU 2023
3. Työturvallisuuden ja ergonomian hallinta, vastuu ja viestintä esihenkilötyössä LOKAKUU 2023
4. Laatujärjestelmät elintarvikealalla -prosessi sekä mahdollisuudet MARRASKUU 2023
5. Kilpailukyvyn ja tuottavuuden parantamisen suuntaviivat MARRASKUU 2023
6. Kestävän tulevaisuuden ammattilaisena elintarvikealalla TAMMIKUU 2024
7. Teknologian ja digitalisaation merkitys strategisessa kehittämisessä TAMMIKUU 2024
8. Esihenkilö muutoksen edistäjänä HELMIKUU 2024
9. Tiedolla johtaminen osaksi esihenkilötyön arkea HELMIKUU 2024
10. Ennakoinnin ja tulevaisuustaitojen hyödyntäminen esihenkilötyössä MAALISKUU 2024
11. Vastuu ja vastuullisuus yksilön, tiimin ja organisaation näkökulmasta MAALISKUU 2024
12. Bonuspäivä, osallistujien tarpeen mukaan bonuspäivä toimialan substanssiosaamisesta
HUHTIKUU 2024
VALINNAISET (valitaan 2 tutkinnon osaa):
Tehdaspalvelu elintarvikeyrityksessä 50 osp
13. Tehdaspalvelujen tietojärjestelmien hyödyntäminen ja ennakoivan kunnossapidon kehittäminen ELOKUU 2024
Tuotekehitys elintarvikeyrityksessä 50 osp
14. Asiakaslähtöinen tuotekehitys SYYSKUU 2024
15. Aistinvarainen arviointi tuotekehitysprosessissa SYYSKUU 2024
Esimiestyö elintarvikeyrityksessä 50 osp
16. Työhyvinvoinnin merkitys tuottavuuteen LOKAKUU 2024
17. Työelämän lainsäädäntö oman työn suuntaviivoina LOKAKUU 2024
18. Henkilöstön kehittämissuunnitelmat liiketoiminnan kehittämisen tukena LOKAKUU 2024
Tuotannon suunnittelu 50 osp
19. Tuotannon ohjausjärjestelmien ja tuotantosuunnitelmien hyödyntäminen MARRASKUU 2024
Kustannukset opiskelijalle
Osallistumismaksu 980 €. Koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa omaehtoista ammatillista koulutusta.
Koulutus voidaan suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työntekijälle että työnantajalle.
Koulutukset
-
Elintarvikealan erikoisammattitutkinto, Elintarvikealalla johto- ja esihenkilötehtävissä työskenteleville
Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä opiskelijalle että työnantajalle. Omaehtoisena koulutuksena osallistumismaksu tutkinnon suorittamisesta on 980e.
Toteutusmuodot: Monimuoto, Oppisopimus
Koulutuksen sijainti: Forssa
Koulutus alkaa: 02.10.2023
Haku alkaa: 18.01.2023
Haku päättyy: 25.09.2023
Koulutuksen hinta: 980 €