Hakijalle

Asuminen

Meillä on 44-paikkainen asuntola opiskelijoitamme varten ja lisäksi Forssasta löytyy paljon vuokrattavia asuntoja.

Ammatti-instituutin opiskelija-asuntola

Forssan ammatti-instituutin 44-paikkainen opiskelija-asuntola sijaitsee oppilaitoksen välittömässä läheisyydessä osoitteessa Saksankatu 25. Asunnot ovat yksiöitä tai soluasuntoja, joissa jokaisessa on omat wc- ja suihkutilat sekä minikeittiö. Asuminen opiskelija-asuntolassa on perustutkinto-opiskelijoille maksutonta.

Opiskelija-asuntolaan otetaan asukkaiksi ensisijaisesti oppivelvollisia ensimmäisen vuoden opiskelijoita, joilla on pitkä koulumatka tai huonot kulkuyhteydet. Majoitus on pääsääntöisesti järjestetty maanantaista perjantaihin. Asuntola on valvottu.

Opiskelija-asuntolapaikkaa koskevissa kysymyksissä voi ottaa yhteyttä asuntolanohjaaja@lhkk.fi tai puhelimitse puh. 03-2457391. Asuntolaan hakeudutaan Wilman kautta. Katso hakeutumisohjeet täältä.

Forssa Asunnot Oy

Forssa-Asunnot Oy on Forssan kaupungin omistama vuokrataloyhtiö. Huoneistoja on rivitalo- ja kerrostalotyyppisiä 23:ssa eri kiinteistössä ja rakennuksessa eri puolella Forssan kaupunkia.

Forssan opiskelijatalo

Forssan opiskelijatalo sijaitsee n. 3 kilometrin etäisyydellä oppilaitoksesta. Vuokrattavissa on yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, joiden koot vaihtelevat 29 ja 76,5 neliömetrin välillä. Asuntoja vuokraa Forssan Trio.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Ota yhteyttä