Elintarvikeala

Mitä jos lähtisit alalle joka työllistää nyt ja tulevaisuudessa? Meillä voit kouluttautua leipomoalalle, liha-alalle tai elintarviketeollisuuteen.

Sinua saattaa kiinnostaa

Lihatuotteiden valmistajaksi

Liha-alan osaamisalan suorittaneena lihatuotteiden valmistajana osaat leikata lihaa ja valmistaa erilaisia lihavalmisteita.

Tutustu

Leipuri-kondiittoriksi

Leipomoalan suorittaneena osaat ruoka- ja kahvileipien valmistuksen sekä konditoriatuotteiden ja leipomoeinesten valmistuksen.

Tutustu

Leipurimestariksi

Leipomoalan erikoisammattitutkinto soveltuu jatkokoulutukseksi alalla työskenteleville, joilla on hankittuna aikaisempaa osaamista alalta

Tutustu

Koulutus

Elintarvikealan ammattilaisia tarvitaan joka päivä

Elintarvikealan ammattilaisena osaat valmistaa elintarvikkeita, leipomoalan tuotteita, lihatuotteita ja meijerituotteita valitun osaamisalasi mukaisesti. Osaat ohjata ja pitää käynnissä valmistusprosessia, noudattaa omavalvontaa ja elintarvikehygieniaa sekä varmistaa tuoteturvallisuuden ja tuotteen laadun. Sinulla on valmiudet toimia elintarvikkeiden teollisessa valmistusprosessissa tai tuotannossa.

Elintarvikealalla tekijöitä tarvitaan koko ajan nyt ja tulevaisuudessa, joten tämän alan opiskelu todella kannattaa.

Koulutustarjonta

Elintarvikealan perustutkinto | elintarvikkeiden valmistaja

Kiinnostaako sinua miten elintarvikkeet valmistetaan? Elintarvikealan opinnoissa opit elintarvikkeiden valmistamista ja valmistustekniikoiden ja -prosessien kehittämistä.

Lisätiedot ja hakeminen

Elintarvikealan perustutkinto | leipuri-kondiittori

Haaveiletko pullantuoksuisesta työstä? Leipuri-kondiittori työskentelee leipomoalan valmistusprosessissa, kuten leipomoissa ja konditorioissa tai teollisuusleipomoissa, paistopisteissä ja kahvila-konditorioissa valmistus-, pakkaus- ja myyntitehtävissä.

Lisätiedot ja hakeminen

Elintarvikealan perustutkinto | lihatuotteiden valmistaja

Lihatuotteiden valmistajana osaat leikata lihaa ja valmistaa erilaisia lihavalmisteita. Lihatuotteiden valmistaja valmistaa mm. erilaisia raakalihatuotteita, kestomakkaroita, kokolihatuotteita, kylmäsavutuotteita ja lihasäilykkeitä.

Lisätiedot ja hakeminen

Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto

Koulutus soveltuu elintarvike- ja liha-alasta kiinnostuneille, jatkokoulutukseksi alalla työskenteleville, joilla on hankittuna aikaisempaa osaamista.

Lisätiedot ja hakeminen

Elintarviketeollisuuden ammattitutkinto

Koulutus soveltuu jatkokoulutukseksi liha- ja elintarviketeollisuudessa työskenteleville, joilla on hankittuna aikaisempaa osaamista alalta, joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta.

Lisätiedot ja hakeminen

Leipomoalan ammattitutkinto

Valitsemastasi osaamisalasta riippuen voit valmistua kondiittorikisälliksi, leipurikisälliksi tai leipomoteollisuuden kisälliksi.

Lisätiedot ja hakeminen

Leipomoalan erikoisammattitutkinto

Koulutus soveltuu leipomo- ja konditoria sekä ravintola-alan ammattilaisille, jatkokoulutukseksi alalla työskenteleville, joilla on hankittuna aikaisempaa osaamista alalta.

Lisätiedot ja hakeminen

Stepit elintarvikealan työhön, työvoimakoulutus

Oletko kiinnostunut työskentelemään elintarvikkeiden parissa? Voisiko tuleva työpaikkasi löytyä elintarvikealalta? Hanki alan osaamista tällä koulutuksella ja suuntaa kohti alan monipuolisia työmahdollisuuksia joko elintarvikkeiden tuotantoon tai palveluihin.

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä millaiset opinnot sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Ota yhteyttä