Liiketoiminnan ala

Pidätkö numeroista tai innostutko tavoitteista? Merkonomiopinnoissa pääset opiskelemaan esimerkiksi asiakaspalveluosaamista, liiketoimintaa, yrittäjyyttä, taloushallintoa sekä työelämätaitoja.

Sinua saattaa kiinnostaa

Liiketoiminnan perustutkinto

Merkonomi on liiketoiminnan ja asiakaspalvelun ammattilainen.

Tutustu

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Asiakaslähtöisen liiketoimintaosaamisen ammattilainen

Tutustu

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Tutkinnon suoritettuasi osaat toimia vaativissa liiketoiminnan asiantuntija- ja/tai esimiestehtävissä.

Tutustu

Koulutus

Liiketoiminta on kaiken bisneksen ydintä

Liiketoimintaa opiskellessasi saat loistavat eväät työelämään alalle kuin alalle, sillä liiketoiminnan osaamista tarvitaan kaikkialla organisaatiosta tai alasta riippumatta. Opinnoissamme opit kohtaamaan ja palvelemaan asiakkaita, myymään ja markkinoimaan monikanavaisesti. Voit rakentaa opinpolkusi painottuen joko myynti-, asiakaspalvelu-, talous- tai yrittäjyysosaamiseen. Liiketoiminnan perusosaamista opit toteuttamalla työelämän projekteja. Työpaikalla tapahtuva oppiminen on iso osa koulutusta kuin koulutusta.

Koulutustarjonta

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on suunnattu esimies- tai johtotehtävissä toimiville henkilöille, jotka kehittävät vastuualueensa toimintaa sen strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Lisätiedot ja hakeminen

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Liiketoiminnan ammattitutkinto soveltuu sinulle, kun haluat kehittää ja syventää osaamistasi myynnin ja markkinoinnin tai taloushallinnontehtävissä oman työsi ohessa.

Lisätiedot ja hakeminen

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Koulutuksen jälkeen sinulla on osaamista toimia vaativissa liiketoiminnan asiantuntija- ja/tai esimiestehtävissä. Sinulla on hyvää liiketoiminta-, viestintä- ja vuorovaikutusosaamista ja kykenet verkostoitumaan ammatillisesti.

Lisätiedot ja hakeminen

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Merkonomina saat hyvät valmiudet työelämään, sillä liiketoiminnan perusosaamista tarvitaan kaikilla eri aloilla. Merkonomina voit esimerkiksi työskennellä erilaisissa asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin tehtävissä tai yritysten sekä muiden organisaatioiden taloushallinnon töissä.

Lisätiedot ja hakeminen

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto soveltuu uusille työnjohtajille ja kympeille sekä esimerkiksi tiimin, osaston, palveluyksikön tai työryhmän vetäjille esimiesaseman haltuunottoon. Koulutuksessa opit suunnittelemaan ja ohjaamaan työryhmän työskentelyä, saat hyvät perustiedot esimiestyöstä ja kehityt taitavaksi viestijäksi.

Lisätiedot ja hakeminen

Taloushallinnon osaajaksi, kirjanpito, työvoimakoulutus

Koulutus on suunnattu TE-toimiston asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita taloushallinnon osaamisen hankkimisesta ja kehittämisessä sekä alan töihin suuntautumisesta. Koulutus soveltuu myös alan vaihtajille.

Lisätiedot ja hakeminen

Yrittäjyyden ammattitutkinto verkossa

Opiskele ajasta ja paikasta riippumatta!
Koulutuksen aikana saat asiantuntija-apua suunnitelmiesi tekemisessä, monipuolisen koulutuksen verkko-opetuksena ja henkilökohtaisena ohjauksena verkossa sekä tasokkaat verkkomateriaalit opetusvideoineen.

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä millaiset opinnot sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Ota yhteyttä