Talotekniikka-ala

Oletko kiinnostunut LVI-tekniikasta? Putkiasentajan opinnoissa opit tekemään kiinteistöjen lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmiä.

Koulutus

Putkiasentajillekin on kysyntää

Putkiasentajan opinnoissa opit tekemään kiinteistöjen lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmiä. Opit asentamaan käyttövesi- ja viemärijärjestelmiä sekä hitsaamaan putkia. Putkiasentajana osaat kytkeä lämmönjako-, vesi- ja viemärilaitteita määräysten ja ohjeiden mukaisesti eri liitosjärjestelmillä. Tiedät LVI-suunnittelun perusteet, ja osaat putkitöissä tarvittavat hitsaustaidot eri menetelmillä.

Koulutustarjonta

Talotekniikan perustutkinnon osatutkinto, pienkylmälaitteiden ja ilmalämpöpumppujen asentaminen, ilmalämpöpumppuasentaja (oppisopimus)

Osallistu ilmalämpöpumpun asentajan koulutukseen ja hanki tarvittava osaaminen sekä pätevyys LVIS-alan pienkylmälaitteiden ja ilmalämpöpumppujen asennustehtäviin. Koulutuksessa tutustut kylmäalan perustietoihin ja kartutat ilmalämpöpumppujen […]

Lisätiedot ja hakeminen

Talotekniikan perustutkinto | putkiasentaja

Oletko kiinnostunut LVI-tekniikasta? Putkiasentajan opinnoissa opit tekemään kiinteistöjen lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmiä. Opit asentamaan käyttövesi- ja viemärijärjestelmiä sekä hitsaamaan putkia. Putkiasentajana osaat kytkeä lämmönjako-, vesi- ja viemärilaitteita määräysten ja ohjeiden mukaisesti eri liitosjärjestelmillä.

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä millaiset opinnot sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Ota yhteyttä