Koulutustarjonta

Perustutkinnot

Haluatko saada itsellesi ammatin? Suorittamalla ammatillisen perustutkinnon hankit laaja-alaiset ammatilliset perusvalmiudet valitsemasi alan eri tehtäviin ja osoitat, että ammattitaitosi on työllistymisen edellyttämällä tasolla. Koulutukseen voit hakeutua ympäri vuoden ja aloittaa voit joustavasti.

Perustutkinnot

Yhteishaku

Päätätkö peruskoulun tai puuttuuko sinulta vielä toisen asteen tutkinto? Tällöin voit hakeutua meille suorittamaan ammatillista perustutkintoa keväisin järjestettävän yhteishaun kautta. Tutustu yhteishaussa olevaan koulutustarjontaamme sekä syihin miksi valita juuri meidät opiskelupaikaksi.

Yhteishaku

Perustutkinnot

Avoin hakemus

Mietitkö vielä omaa alaasi tai onko tavoitteenasi tutkinto, työpaikka, alan vaihtaminen, eteneminen uralla tai pätevöityminen ammatissasi? Mikäli et ole varma mikä koulutus tai koulutusmuoto sinulle parhaiten sopii, jätä avoin koulutushakemus, niin otamme sinuun yhteyttä!

Lisätiedot ja hakeminen

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto | kosmetologi

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon suorittaneilla kosmetologeilla on ammattitaito palvella asiakkaita ja myydä kauneudenhoitoalan tuotteita ja palveluja. Kosmetologina hoidat, neuvot ja ohjeistat asiakasta kokonaisvaltaisesti ihonhoidossa.

Lisätiedot ja hakeminen

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | perustason ensihoitaja

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten parissa? Onko sinulla hyvä paineensietokyky ja halu auttaa muita? Perustason ensihoitajaopinnoissa opit toimimaan ensihoito- ja akuuttihoitotyössä, sekä edistämään terveyttä, turvallisuutta, hyvinvointia ja toimintakykyä.

Lisätiedot ja hakeminen

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto

Miltä kuulostaisi työskentely tietotekniikan parissa? Opintojen aikana opit ohjelmoimaan sovelluksia ja pelejä, tuottamaan sähköisiä
verkkopalveluita sekä perustamaan, ylläpitämään ja kehittämään tietoverkkoja.

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Ota yhteyttä