Koulutustarjonta

Ammattitutkinnot

Ammattitutkinnon suorittaneella on alan ammattityöntekijältä edellytetty ammattitaito. Ammattitutkinto on tarkoitettu henkilölle, joka on hankkinut alan peruskoulutuksen tai hankkinut vastaavan osaamisen työelämässä.
On suositeltavaa, että olet työskennellyt alalla ammatillisen perustutkinnon jälkeen vähintään kolme vuotta ennen kuin hakeudut suorittamaan saman alan ammattitutkintoa. Ammattitutkintoa suorittamaan voit hakeutua ilman ammatillista perustutkintoa, jos sinulla on tarvittava osaaminen hallussa.

Ammattitutkinnot

Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto

Koulutus soveltuu elintarvike- ja liha-alasta kiinnostuneille, jatkokoulutukseksi alalla työskenteleville, joilla on hankittuna aikaisempaa osaamista.

Lisätiedot ja hakeminen

Elintarviketeollisuuden ammattitutkinto

Koulutus soveltuu jatkokoulutukseksi liha- ja elintarviketeollisuudessa työskenteleville, joilla on hankittuna aikaisempaa osaamista alalta, joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta.

Lisätiedot ja hakeminen

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto

Tutkinto on tarkoitettu erilaisissa kasvatus-, opetus ja ohjausalan toimintaympäristöissä työskenteleville tai alalle hakeutuville.

Lisätiedot ja hakeminen

Leipomoalan ammattitutkinto

Valitsemastasi osaamisalasta riippuen voit valmistua kondiittorikisälliksi, leipurikisälliksi tai leipomoteollisuuden kisälliksi.

Lisätiedot ja hakeminen

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto soveltuu uusille työnjohtajille ja kympeille sekä esimerkiksi tiimin, osaston, palveluyksikön tai työryhmän vetäjille esimiesaseman haltuunottoon. Koulutuksessa opit suunnittelemaan ja ohjaamaan työryhmän työskentelyä, saat hyvät perustiedot esimiestyöstä ja kehityt taitavaksi viestijäksi.

Lisätiedot ja hakeminen

Maanrakennusalan ammattitutkinnon osa, kuormausnosturin käyttö asennustyössä

Koulutuksen tavoitteena on, että kuorma-autonkuljettaja, joka käyttää yli 25 tm kuormausnosturia työssään, tuntee kuormausnosturia koskevan lainsäädännön periaatteet, omaa turvallisuusajattelun perusteet kuormausnosturia käytettäessä sekä hallitsee kuormausnosturin ja käyttöhydrauliikan perusrakenteet.

Lisätiedot ja hakeminen

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto, ravintolan asiakaspalvelu | tarjoilija

Opinnot suoritettua osaat esitellä, suositella, myydä ja tarjoilla ravintolan ruoka-ja juomatuotteita asiakaslähtöisesti, kielitaitoisesti, laatutietoisesti, taloudellisesti ja kestävän toimintatavan mukaisesti.
Tarjoilijana voit työskennellä mm. ruokaravintolassa ja henkilöstöravintolassa tai juhlapalvelussa.

Lisätiedot ja hakeminen

Vammaisalan ammattitutkinto

Vammaisalan ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa kartutat taitoasi tukea, hoitaa ja ohjata kehitysvammaista henkilöä ja hänen läheisiään eri tilanteissa, elämänvaiheissa sekä erilaisissa toimintaympäristöissä. Saat koulutuksessa työsi tueksi myös uusinta tietoa kehitysvammaisuudesta sekä kehitysvammaisille henkilöille ja heidän läheisilleen tarkoitetuista palveluista.

Lisätiedot ja hakeminen

Avoin hakemus

Mietitkö vielä omaa alaasi tai onko tavoitteenasi tutkinto, työpaikka, alan vaihtaminen, eteneminen uralla tai pätevöityminen ammatissasi? Mikäli et ole varma mikä koulutus tai koulutusmuoto sinulle parhaiten sopii, jätä avoin koulutushakemus, niin otamme sinuun yhteyttä!

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Ota yhteyttä