Koulutustarjonta

Täydennyskoulutukset

Kun haluat kehittää itseäsi, mutta tutkinnon suorittaminen ei innosta, täydennyskoulutus saattaa olla se mitä haet.

Fain täydennyskoulutukset

Täydennyskoulutuksilla kehität ammatillista osaamistasi, saat tuoreita näkökulmia tekemiseesi ja kehitysideoita omaan työhösi. Koulutusten kestot vaihtelevat muutaman tunnin tietoiskuista useamman kuukauden mittaisiin kehittämisvalmennuksiin. Koulutukset toteutetaan joustavasti, jotta työn ja opiskelun yhdistäminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa.

Tutustu ajankohtaiseen tarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan!

Forssan ammatti-instituutin koulutustarjonta

Työpaikkaohjaajakoulutus

Työpaikkaohjaaja voi olla perehdyttäjä, opastaja, kannustaja ja työkaveri. Mitä onnistunut työpaikkaohjaus edellyttää ja mitä siinä pitää ottaa huomioon? Ohjaustehtävä on kiinnostava, mutta miten sen saa sovitettua muuhun työhön? Työpaikkaohjaajan tehtävä on tärkeä.

Lisätiedot ja hakeminen

Avoin hakemus

Mietitkö vielä omaa alaasi tai onko tavoitteenasi tutkinto, työpaikka, alan vaihtaminen, eteneminen uralla tai pätevöityminen ammatissasi? Mikäli et ole varma mikä koulutus tai koulutusmuoto sinulle parhaiten sopii, jätä avoin koulutushakemus, niin otamme sinuun yhteyttä!

Lisätiedot ja hakeminen

Tiesitkö?

Konserniimme kuuluvalla osaamisen osaamisen kehittämiseen erikoistuneella Faktia Oy:llä on laaja tarjonta erilaisia täydennyskoulutuksia

Tutustu Faktian tarjontaan