Tietoa meistä

Forssan ammatti-instituutti

Forssan ammatti-instituutti on Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän ylläpitämä oppilaitos, jonka päätoimialuetta on Lounais-Häme sekä Somero ja Urjala. Oppilaitoksemme sijaitsee Forssassa, mutta järjestämme koulutusta joillakin koulutusaloilla myös valtakunnallisesti.

Paljon muutakin kuin ammattikoulu

Olemme ennen kaikkea paikallisen elinvoiman kehittäjä: olemme työelämän rohkea uudistaja sekä sen kokonaisvaltainen kumppani joka tarjoaa ratkaisuja ympäristönsä alati muuttuviin tarpeisiin. Teemme läheistä yhteistyötä niin valtakunnallisten sivistys- ja kasvatusalan toimijoiden kuin seudullisten työllisyydenhoidon, nuorisotyön, työelämän sekä elinvoimatoimijoiden, kuten TE-palveluiden kanssa.

Tarjoamme elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia ammatillisessa koulutuksessa sekä täydennyskoulutuksissa. Ammatilliseen koulutukseemme osallistuu vuosittain yli 2700 oppijaa. Olemme monialainen, kehittyvä ja työelämän tarpeisiin vastaava oppilaitos, joka tukee opiskelijan yksilöllistä kasvua ammattiin. Toteutamme koulutusta joustavasti tehden tiivistä yhteistyötä työelämän kanssa. Tarjoamme myös monipuolisia yrityspalveluita.

Kehitämme oppimisratkaisuja ja innovaatioita, jotka tukevat ja uudistavat pedagogista työtämme. Keskeisimpiä teemoja kehitystyössä ovat työelämäosaaminen, digiosaaminen, yrittäjyysosaaminen sekä kansainvälinen toiminta. Otamme opiskelijan uratavoitteet ja lähtötason yksilöllisesti huomioon, ohjaten ja tukien häntä koko opintojen ajan, kantaen vastuuta myös tutkinnon suorittamisen jälkeisestä ajasta.

Olemme ammatillisen koulutuksen edelläkävijä erityisesti vastuullisuustyössä!

Osa Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymää

Forssan ammatti-instituutti on Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän ylläpitämä oppilaitos. Kuntayhtymään kuuluvat myös yritys- ja rekrytointiratkaisuja tarjoava Faktia Oy sekä seudulliseen työllisyydenhoitoon osallistuva Fokka Säätiö sr.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Ota yhteyttä