Sähkö- ja automaatioala

Oletko kiinnostunut sähköstä ja miten se toimii. Haluatko työn alati kasvavilla markkinoilla? Hakeudu sähkö- ja automaatioalalle!

Koulutus

Sähköasentajille riittää kysyntää

Sähköä käytetään koko ajan enemmän ja kiinteistöissä sekä teollisuudessa sähköjärjestelmät kehittyvät kaiken aikaa. Sähköasentajan opinnoissa opit sähkötekniikan ja elektroniikan perusteita, eli sähköasentajana osaat asentaa rakennuksessa tarvittavat asennukset. Tunnet työtäsi koskevat sähköturvallisuusmääräykset sekä sähköasennuksia koskevan normiston. Osaat työskennellä tarkasti ja huolellisesti, olet rauhallinen ja harkintakykyinen, ja kuitenkin ripeä työntekijä. Osaat ajatella loogisesti ja ratkaista hyvin ongelmia, matemaattinen osaaminen korostuu sekä opinnoissa että työskentelyssä.

Koulutustarjonta

Sähkö- ja automaatioalan ammattitutkinto | sähköasentaja

Sähkö- ja automaatioalan ammattitutkinnon suorittaneella on ammattitaito toimia itsenäisesti sähkö- ja automaatioalan monipuolisissa työtehtävissä. Tutkinnon suorittanut osaa varmistaa työ- ja sähkötyöturvallisuuden työskennellessään vaativissa asennustehtävissä vaihtelevissa työympäristöissä.

Lisätiedot ja hakeminen

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | sähköasentaja

Oletko kiinnostunut sähköstä ja miten se toimii? Kiinnostaako sinua työ koko ajan kasvavalla alalla? Sähköä käytetään koko ajan enemmän ja kiinteistöissä sekä teollisuudessa sähköjärjestelmät kehittyvät kaiken aikaa. Sähköasentajan opinnoissa opit sähkötekniikan ja elektroniikan perusteita.

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä millaiset opinnot sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Ota yhteyttä