Teknisen suunnittelun ala

Oletko kiinnostunut 3D-suunnittelusta ja -tulostuksesta tai haaveiletko arkkitehdin tai insinöörin korkeakouluopinnoista? Tule opiskelemaan teknistä suunnittelua!

Koulutus

Teknistä suunnittelua

Suunnitteluassistentin opinnoissa opit teknisen piirtämisen perusteet rakennus-, sähkö- ja lvi-alueilta. Perehdyt myös syvällisemmin konetekniseen suunnitteluun. Tietokoneavusteisen piirtämisen (CAD) lisäksi opiskelet toimisto-ohjelmia ja kolmiulotteisten mallien (3D) suunnitteluun käytettäviä ohjelmia sekä CAD/CAM-tekniikan hyödyntämistä, tila- ja automaatiosuunnitelmien tuottamista ja yritystoiminnan suunnittelua. Lisäksi tutustut 3D-tulostukseen.

Suunnitteluassistenttina osaat teknisen suunnittelun mallintamisen sekä piirustusten ja dokumenttien tuottamisen ja ylläpitämisen. Osaat tehdä erilaisia suunnitteluun liittyviä julkaisuja sekä markkinoida ja mainostaa tuotteita. Lisäksi osaat huoltaa laitteita ja ohjelmistoja.

Koulutustarjonta

Avoin hakemus

Mietitkö vielä omaa alaasi tai onko tavoitteenasi tutkinto, työpaikka, alan vaihtaminen, eteneminen uralla tai pätevöityminen ammatissasi? Mikäli et ole varma mikä koulutus tai koulutusmuoto sinulle parhaiten sopii, jätä avoin koulutushakemus, niin otamme sinuun yhteyttä!

Lisätiedot ja hakeminen

Teknisen suunnittelun perustutkinto | suunnitteluassistentti

Oletko kiinnostunut 3D-suunnittelusta ja -tulostuksesta, tai haluatko oppia teknistä piirtämistä? Kenties haaveilet arkkitehdin tai insinöörin korkeakouluopinnoista? Suunnitteluassistentin opinnoissa opit teknisen piirtämisen perusteet rakennus-, sähkö- ja lvi-alueilta.

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä millaiset opinnot sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Ota yhteyttä