Sosiaali- ja terveysala

Haluatko kouluttautua merkitykselliseen ihmissuhdetyöhön ja tehdä työtä erilaisten asiakasryhmien kanssa hoito, kasvatus ja ohjaustehtävissä alan monipuolissa ja vaihtelevissa työympäristöissä? Lähihoitaja tai hoiva-avustaja voisi olla sinun tulevaisuuden ammattisi.

Koulutus

Hoivaa, huolenpitoa ja kasvatusta

Sosiaali-, terveysala kaipaa yhä enemmissä määrin uusia tekijöitä. Meillä lähihoitajan opinnoissa opit erilaisista sairauksista, anatomiasta ja asiakkaan ohjaamisesta, kuntouttamisesta. Perustason ensihoitajaopinnoissa taas opit toimimaan ensihoito- ja akuuttihoitotyössä, sekä edistämään terveyttä, turvallisuutta, hyvinvointia ja toimintakykyä.

Koulutustarjonta

Hoiva-avustajan koulutus

Kiinnostaako sinua työskentely ikääntyneiden ihmisten parissa? Onko sinulla työkokemusta vai työskenteletkö tällä hetkellä ikääntyneiden hoiva- ja hoitotyössä?  Hoiva-avustajan työ sisältää erilaisia avustavia tehtäviä asiakkaiden arjessa ja perushoidossa.

Lisätiedot ja hakeminen

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten parissa? Onko sinulla halu auttaa muita? Lähihoitajan opinnoissa opit erilaisista sairauksista, anatomiasta ja asiakkaan ohjaamisesta, kuntouttamisesta. Opit terveyttä edistäviä asioita ja opit myös perushoitoa ja sairauksien hoitoa sekä lääkehoitoa.

Lisätiedot ja hakeminen

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | perustason ensihoitaja

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten parissa? Onko sinulla hyvä paineensietokyky ja halu auttaa muita? Perustason ensihoitajaopinnoissa opit toimimaan ensihoito- ja akuuttihoitotyössä, sekä edistämään terveyttä, turvallisuutta, hyvinvointia ja toimintakykyä.

Lisätiedot ja hakeminen

Tukipalveluavustaja, Hämeenlinna, työvoimakoulutus

Koulutuksessa pääset tutustumaan sosiaali- ja terveysalaan sekä puhdistuspalvelualaan. Tukipalveluavustajana toimit asiakkaiden arjessa, avustaen ruokahuollossa, puhtaanapito- ja tekstiilihuollon tehtävissä, viriketoiminnassa tai avustavissa asiointitehtävissä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä millaiset opinnot sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Ota yhteyttä