Sosiaali- ja terveysala

Haluatko kouluttautua merkitykselliseen ihmissuhdetyöhön ja tehdä työtä erilaisten asiakasryhmien kanssa hoito, kasvatus ja ohjaustehtävissä alan monipuolissa ja vaihtelevissa työympäristöissä? Lähihoitaja tai hoiva-avustaja voisi olla sinun tulevaisuuden ammattisi.

Koulutus

Hoivaa, huolenpitoa ja kasvatusta

Sosiaali-, terveysala kaipaa yhä enemmissä määrin uusia tekijöitä. Meillä lähihoitajan opinnoissa opit erilaisista sairauksista, anatomiasta ja asiakkaan ohjaamisesta, kuntouttamisesta. Perustason ensihoitajaopinnoissa taas opit toimimaan ensihoito- ja akuuttihoitotyössä, sekä edistämään terveyttä, turvallisuutta, hyvinvointia ja toimintakykyä.

Koulutustarjonta

Avoin hakemus

Mietitkö vielä omaa alaasi tai onko tavoitteenasi tutkinto, työpaikka, alan vaihtaminen, eteneminen uralla tai pätevöityminen ammatissasi? Mikäli et ole varma mikä koulutus tai koulutusmuoto sinulle parhaiten sopii, jätä avoin koulutushakemus, niin otamme sinuun yhteyttä!

Lisätiedot ja hakeminen

Hoiva-avustajan koulutus

Hoiva-avustajakoulutuksen suorittaneet voivat työskennellä avustavissa tehtävissä esimerkiksi ikääntyneille tai vammaisille tarkoitetuissa palvelutaloissa, hoivakodeissa ja asumispalveluyksiköissä.
Hoiva-avustajan työ sisältää erilaisia avustavia tehtäviä asiakkaiden arjessa ja perushoidossa esimerkiksi avustamista kodinhoidossa, ruokailuissa, hygienian hoidossa, vaatehuollossa, ulkoilussa, viriketoiminnassa ja puhtaanapidossa.  

Lisätiedot ja hakeminen

Hoiva-avustajan tai lähihoitajan koulutus (työvoimakoulutus)

Haluatko työn, joka on merkityksellistä ja vastuullista? Kiinnostaako sinua työskentely ikääntyneiden ihmisten parissa? Onko sinulla jo työkokemusta hoitotyöstä? Hae hoiva-avustaja- tai lähihoitajakoulutukseen oppimaan uutta!
Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille aikuisille.

Lisätiedot ja hakeminen

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten parissa? Onko sinulla halu auttaa muita? Lähihoitajan opinnoissa opit erilaisista sairauksista, anatomiasta ja asiakkaan ohjaamisesta, kuntouttamisesta. Opit terveyttä edistäviä asioita ja opit myös perushoitoa ja sairauksien hoitoa sekä lääkehoitoa.

Lisätiedot ja hakeminen

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | perustason ensihoitaja

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten parissa? Onko sinulla hyvä paineensietokyky ja halu auttaa muita? Perustason ensihoitajaopinnoissa opit toimimaan ensihoito- ja akuuttihoitotyössä, sekä edistämään terveyttä, turvallisuutta, hyvinvointia ja toimintakykyä.

Lisätiedot ja hakeminen

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, perustason ensihoitajakoulutus lähihoitajatutkinnon suorittaneille

Koulutus toteutetaan lähi- ja verkko-opetuksena. Lähipäivien lisäksi opintoihin kuuluu itsenäistä opiskelua Itslearning −verkkoalustalla. Osaaminen osoitetaan työelämässä näyttöinä. Koulutus suoritetaan osittain oppisopimuksella.

Lisätiedot ja hakeminen

Tukipalveluavustaja (työvoimakoulutus)

Koulutuksessa pääset tutustumaan sosiaali- ja terveysalaan sekä puhdistuspalvelualaan. Tukipalveluavustajana toimit asiakkaiden arjessa, avustaen ruokahuollossa, puhtaanapito- ja tekstiilihuollon tehtävissä, viriketoiminnassa tai avustavissa asiointitehtävissä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Hoitotyöt eivät kuitenkaan kuulu työtehtäviin.

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä millaiset opinnot sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Ota yhteyttä