Sosiaali- ja terveysala

Haluatko kouluttautua merkitykselliseen ihmissuhdetyöhön ja tehdä työtä erilaisten asiakasryhmien kanssa hoito, kasvatus ja ohjaustehtävissä alan monipuolissa ja vaihtelevissa työympäristöissä? Lähihoitaja tai hoiva-avustaja voisi olla sinun tulevaisuuden ammattisi.

Koulutus

Hoivaa, huolenpitoa ja kasvatusta

Sosiaali-, terveysala kaipaa yhä enemmissä määrin uusia tekijöitä. Meillä lähihoitajan opinnoissa opit erilaisista sairauksista, anatomiasta ja asiakkaan ohjaamisesta, kuntouttamisesta. Perustason ensihoitajaopinnoissa taas opit toimimaan ensihoito- ja akuuttihoitotyössä, sekä edistämään terveyttä, turvallisuutta, hyvinvointia ja toimintakykyä.

Koulutustarjonta

Hoiva-avustaja koulutus

Kiinnostaako sinua työskentely ikääntyneiden ihmisten parissa? Onko sinulla työkokemusta vai työskenteletkö tällä hetkellä ikääntyneiden hoiva- ja hoitotyössä?  Hoiva-avustajan työ sisältää erilaisia avustavia tehtäviä asiakkaiden arjessa ja perushoidossa.

Lisätiedot ja hakeminen

Hoiva-avustajan tai lähihoitajan koulutus, työvoimakoulutus

Haluatko työn, joka on merkityksellistä ja vastuullista? Onko sinulla jo työkokemusta hoitotyöstä?
Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille aikuisille.

Lisätiedot ja hakeminen

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto, työvalmennus

Tutkinnon tavoitteena on saavuttaa laaja asiantuntijuus asiakkaan kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen toimintaympäristössä ja palvelujärjestelmässä toimimiseen. Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnon työvalmennuksen osaamisalan suorittanut osaa toimia asiantuntijana asiakkaan toimintaympäristössä ja palvelujärjestelmässä

Lisätiedot ja hakeminen

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto, vammaisala ja erityinen tuki

Tutkinnon tavoitteena on saavuttaa laaja asiantuntijuus asiakkaan kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen toimintaympäristössä ja palvelujärjestelmässä toimimiseen. Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnon vammaisalan ja erityisen tuen osaamisalan suorittanut osaa toimia asiantuntijana asiakkaan toimintaympäristössä ja palvelujärjestelmässä.

Lisätiedot ja hakeminen

Perustason ensihoito, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, monimuotokoulutus 

Haluaisitko jatkaa perustason ensihoitajaksi? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten parissa?  Onko sinulla hyvä paineensietokyky ja halu auttaa muita?  

Lisätiedot ja hakeminen

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | lähihoitaja

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten parissa? Onko sinulla halu auttaa muita? Lähihoitajan opinnoissa opit erilaisista sairauksista, anatomiasta ja asiakkaan ohjaamisesta, kuntouttamisesta. Opit terveyttä edistäviä asioita ja opit myös perushoitoa ja sairauksien hoitoa sekä lääkehoitoa.

Lisätiedot ja hakeminen

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto | perustason ensihoitaja

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten parissa? Onko sinulla hyvä paineensietokyky ja halu auttaa muita? Perustason ensihoitajaopinnoissa opit toimimaan ensihoito- ja akuuttihoitotyössä, sekä edistämään terveyttä, turvallisuutta, hyvinvointia ja toimintakykyä.

Lisätiedot ja hakeminen

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto: Lasten ja nuorten kasvatuksen ja hoidon osaamisalaopinnot  

Koulutus on tarkoitettu lasten ja nuorten kasvatuksen ja ohjauksen osaamisalaopinnoista kiinnostuneille lähihoitajille, jotka työskentelevät lasten ja nuorten parissa tai lähihoitajille, jotka haluavat täydentää osaamista uudella osaamisalalla.

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä millaiset opinnot sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Ota yhteyttä