Puhtaus- ja kiinteistöala

Mikäli kunnossapito- ja huoltotehtävät tai siisteys kiehtovat sinua, tämä ala on sinua varten.

Koulutus

Homma hoituu – sillä siisti!

Meillä voit puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan opinnoissa erikoistua joko kodinhuoltajaksi tai toimitilahuoltajaksi. Kotityöpalvelujen osaamisalan suoritettuasi olet puhdistuspalvelualan laaja-alainen ammattilainen, ja toimitilahuollon osaamisalan suoritettuasi sinun on mahdollista toimia toimitilahuollon työtehtävissä.

Esittelyvideo puhtausalasta

Koulutustarjonta

Avoin hakemus

Mietitkö vielä omaa alaasi tai onko tavoitteenasi tutkinto, työpaikka, alan vaihtaminen, eteneminen uralla tai pätevöityminen ammatissasi? Mikäli et ole varma mikä koulutus tai koulutusmuoto sinulle parhaiten sopii, jätä avoin koulutushakemus, niin otamme sinuun yhteyttä!

Lisätiedot ja hakeminen

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, kiinteistönhoidon osaamisala

Kiinteistönhoito on asiakaspalvelutyötä. Työssä vastataan kiinteistöjen toiminnasta, huollosta ja kunnossapidosta. Kiinteistöhoitaja hallitsee monipuolisesti kiinteistötekniikan monet eri osa-alueet ja työtä tehdään sekä sisällä että ulkona.

Lisätiedot ja hakeminen

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, kotityöpalvelujen tai toimitilahuollon osaamisala

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon suorittanut on puhdistuspalvelualan laaja-alainen ammattilainen.

Lisätiedot ja hakeminen

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, kiinteistönhoitaja

Koulutus valmistaa kiinteistöpalvelualan perustutkinnon suorittamiseen. Tavoitteena on antaa hyvät valmiudet toimia kiinteistöpalvelualan monipuolisissa tehtävissä. Alalle koulutettujen tulee olla asiakaspalvelutaitoisia moniosaajia.

Lisätiedot ja hakeminen

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, toimitilahuoltaja

Toimitilahuoltaja toimii asiakaskohteessa toimitilahuollon työtehtävissä ja asiakaspalvelutilanteissa asiakaskohteen palvelusopimuksen mukaisesti. Hän osaa suunnitella ja toteuttaa puhtauspalveluja erilaisissa asiakaskohteissa.

Lisätiedot ja hakeminen

Siistii hommaa, puhtausalan ammattilaiseksi (työvoimakoulutus)

Koulutus sopii sinulle, joka arvostat puhtausalaa ja koet tärkeäksi päästä vaikuttamaan ihmisten ja elinympäristön terveellisyyteen, viihtyisyyteen ja turvallisuuteen sekä kiinteistöjen kuntoon ja kestävyyteen. Koulutuksen kohderyhmänä ovat työttömät ja työttömyysuhan alaiset, jotka ovat kiinnostuneita alan työtehtävistä.

Lisätiedot ja hakeminen

Tukipalveluavustaja (työvoimakoulutus)

Koulutuksessa pääset tutustumaan sosiaali- ja terveysalaan sekä puhdistuspalvelualaan. Tukipalveluavustajana toimit asiakkaiden arjessa, avustaen ruokahuollossa, puhtaanapito- ja tekstiilihuollon tehtävissä, viriketoiminnassa tai avustavissa asiointitehtävissä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Hoitotyöt eivät kuitenkaan kuulu työtehtäviin.

Lisätiedot ja hakeminen

Tukipalveluavustajaksi oppisopimuksella, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon osatutkinto

Tukipalveluavustajana toimit asiakkaiden arjessa, avustaen ruokahuollossa, puhtaanapito- ja tekstiilihuollon tehtävissä, viriketoiminnassa tai avustavissa asiointitehtävissä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä millaiset opinnot sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Ota yhteyttä