Tietoa meistä

Kansainvälisyys

Teemme yhteistyötä lukuisten kansainvälisten toimijoiden kanssa mahdollistaaksemme opiskelijoidemme kansainvälistymisen.

Kansainvälisyys Forssan ammatti-instituutissa

Kansainvälisyys on osa työelämää ja maailmankansalaiseksi kasvamista, ja se edellyttää käytännön tilanteissa kehittyviä tietoja, taitoja ja asenteita. Kannustamme opiskelijoitamme ja henkilökuntaamme kansainväliseen verkostoitumiseen ja yhteistyöhön. Meidän kansainvälinen toimintamme tarkoittaa kotikansainvälisyyttä, virtuaalikansainvälisyyttä, kansainvälisiä liikkuvuusjaksoja sekä kansainvälisenä verkosto- ja kumppaniyhteistyönä.

Tarjoamme opiskelijoillemme:

  • ulkomailla tapahtuvaa työssäoppimista 18- vuotta täyttäneille opiskelijoille, minimikesto 30 päivää. Kohdemaat Euroopassa.
  • ulkomailla tapahtuvaa opiskelua oppilaitoksissa, myös alle 18-vuotiaille, minimikesto 30 päivää. Kohdemaat Euroopassa.
  • ulkomaille suuntautuvia opintomatkoja, mahdollisuutena Erasmuksen pienryhmien vaihtojaksot 14 päivää tai opiskelijoiden itse rahoittamat opintomatkat.
  • kansainvälisyyspäiviä ja -viikkoja omassa oppilaitoksessa, 1-2 kertaa vuodessa
  • kieli- ja kulttuuriopintoja
  • kotikansainvälistymistä, jossa hyödynnetään eri tavoin koulun ja alueen kv-mahdollisuuksia

Kansainvälisyystoimintaa oppilaitoksessamme kehittää kansainvälisyyskoordinaattori Miia Ojala, puh. 40 3474 075, miia.ojala@lhkk.fi

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Ota yhteyttä