Opiskelijalle

Opiskelijan sivut

Täältä löydät opiskelujesi kannalta olennaisimmat työkalut, ohjeet ja linkit.

Opiskelijalle

Yksilölliset opinnot

Henkilökohtaistamisen kautta opintosi räätälöidään sinun näköisiksi niin, että ne tukevat mahdollisimman hyvin tavoitteitasi ja sopivat lähtökohtiisi. Yksilöllisiä opinnoistasi tekevät mm. valinnaiset opinnot ja lisäksi sinun on myös mahdollista esimerkiksi suorittaa tutkinnon osia toisista tutkinnoista.

Tutustu valmiiksi paketoituihin opintopolkuihimme ja niiden tarjontaan:

Lue lisää

Opiskelijalle

Osallistu ja vaikuta

Meillä opiskelijat saavat äänensä kuuluviin. Haluamme kuulla mitä kehitettävää toiminnassamme on ja mitä toiveita opiskelijoilla on esimerkiksi tiloihin, varusteisiin ja opetukseen liittyen. Vaikuttamistapoja on monia: esimerkiksi opiskelijaedustus laajennetun johtotiimin kokouksissa, rehtorin ryhmäkohtaiset palautekierrokset, tuutoritoiminta… Otamme saamamme palautteen vakavasti ja tartumme toimeen, siitä esimerkkinä opiskelijoiden keskustelutilaisuuksista kerätyt palautteet, joihin tartuimme oitis.

Jos sinulla on idea miten oppilaitoksemme toimintaa voisi kehittää tai haluat antaa palautetta, voit tehdä sen esimerkiksi opiskelijakunnan kautta. Mielipiteesi ja ajatuksesi ovat meille tärkeitä!