Tieto- ja viestintätekniikan ala

Miltä kuulostaisi työskentely kasvavalla alalla tietotekniikan parissa?

Koulutus

IT-tukea ja ohjelmistojen kehittämistä

Miltä kuulostaisi työskentely tietotekniikan parissa? Kiinnostaisiko esimerkiksi ohjelmistokehitys tai asiakaspalvelutyö tietotekniikan parissa?

Tieto- ja viestintätekniikan opintojen aikana opit ohjelmoimaan sovelluksia ja pelejä, tuottamaan sähköisiä verkkopalveluita sekä perustamaan, ylläpitämään ja kehittämään tietoverkkoja. Opiskellessasi meillä tieto- ja viestintätekniikkaa voit erikoistua joko IT-tukihenkilöksi tai ohjelmistokehittäjäksi. IT-tukihenkilönä osaat opastaa asiakasta tieto- ja viestintätekniikan käytössä ja ratkaista esiin tulevia ongelmia, kun taas ohjelmistonkehittäjänä osaat suunnitella, toteuttaa, testata ja ylläpitää erilaisia sovelluksia, pelejä ja tietojärjestelmiä. Osaat myös opastaa asiakasta tieto- ja viestintätekniikan käytössä ja ratkaista esiin tulevia ongelmia.

Koulutustarjonta

Avoin hakemus

Mietitkö vielä omaa alaasi tai onko tavoitteenasi tutkinto, työpaikka, alan vaihtaminen, eteneminen uralla tai pätevöityminen ammatissasi? Mikäli et ole varma mikä koulutus tai koulutusmuoto sinulle parhaiten sopii, jätä avoin koulutushakemus, niin otamme sinuun yhteyttä!

Lisätiedot ja hakeminen

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto

Miltä kuulostaisi työskentely tietotekniikan parissa? Opintojen aikana opit ohjelmoimaan sovelluksia ja pelejä, tuottamaan sähköisiä
verkkopalveluita sekä perustamaan, ylläpitämään ja kehittämään tietoverkkoja.

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä millaiset opinnot sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Ota yhteyttä