Koulutustarjonta

Erikoisammattitutkinnot

Erikoisammattitutkinnossa osoitetaan alan vaativimpien työtehtävien hallinta. Erikoisammattitutkinto on tarkoitettu henkilölle, joka on alan peruskoulutuksen jälkeen kehittänyt ammattitaitoaan ja hankkinut vankan työkokemuksen alalta.
On suositeltavaa, että olet työskennellyt alalla ammatillisen perustutkinnon jälkeen vähintään viisi vuotta ennen kuin hakeudut suorittamaan saman alan erikoisammattitutkintoa.

Erikoisammattitutkinnot

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto | dieettikokki

Täydennä osaamistasi ja tule opiskelemaan erityisruokavaliopalveluiden erikoisammattitutkintoon valmistavaan koulutukseen! Koulutus antaa valmiudet suunnitella, valmistaa ja kehittää erityisruokavalioruokia. Dieettikokki kantaa työssään omalta osaltaan vastuuta asiakkaan terveydestä ja hyvinvoinnista.

Lisätiedot ja hakeminen

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on suunnattu esimies- tai johtotehtävissä toimiville henkilöille, jotka kehittävät vastuualueensa toimintaa sen strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Lisätiedot ja hakeminen

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto

Tutkinto on tarkoitettu kasvatus- ja ohjausalalla työskentelevälle henkilölle, joka on kiinnostunut kehittämään omaa työtään ja työyhteisöään.

Lisätiedot ja hakeminen

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnon osatutkinto, autismin kirjon henkilöiden osallisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen

Koulutus on tarkoitettu vammaisalan ympäristöissä työskenteleville, jotka ovat kiinnostuneita lisäämään
osaamistaan autismin kirjon henkilöiden osallisuuden ja hyvinvoinnin edistämisestä.

Lisätiedot ja hakeminen

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto, työvalmennus

Tutkinnon tavoitteena on saavuttaa laaja asiantuntijuus asiakkaan kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen toimintaympäristössä ja palvelujärjestelmässä toimimiseen. Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnon työvalmennuksen osaamisalan suorittanut osaa toimia asiantuntijana asiakkaan toimintaympäristössä ja palvelujärjestelmässä

Lisätiedot ja hakeminen

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto, vammaisala ja erityinen tuki

Tutkinnon tavoitteena on saavuttaa laaja asiantuntijuus asiakkaan kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen toimintaympäristössä ja palvelujärjestelmässä toimimiseen. Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnon vammaisalan ja erityisen tuen osaamisalan suorittanut osaa toimia asiantuntijana asiakkaan toimintaympäristössä ja palvelujärjestelmässä.

Lisätiedot ja hakeminen

Leipomoalan erikoisammattitutkinto

Koulutus soveltuu leipomo- ja konditoria sekä ravintola-alan ammattilaisille, jatkokoulutukseksi alalla työskenteleville, joilla on hankittuna aikaisempaa osaamista alalta.

Lisätiedot ja hakeminen

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Koulutuksen jälkeen sinulla on osaamista toimia vaativissa liiketoiminnan asiantuntija- ja/tai esimiestehtävissä. Sinulla on hyvää liiketoiminta-, viestintä- ja vuorovaikutusosaamista ja kykenet verkostoitumaan ammatillisesti.

Lisätiedot ja hakeminen

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto soveltuu esihenkilö- tai asiantuntijatehtävissä toimiville henkilöille tai henkilöille, jotka haluavat kehittää valmiuksiaan toimia esihenkilötehtävissä, esim. tiiminvetäjät.

Lisätiedot ja hakeminen

Vanhustyön erikoisammattitutkinto, muistioireisen ja muistisairaan ihmisen elämän tukeminen

Vanhustyön erikoisammattitutkinto antaa sinulle vankan pohjan vanhustyön vastuuhenkilönä toimimiseen, laadun kehittämiseen ja moniammatillisen yhteistyön ohjaamiseen. Koulutuksessa saat työkaluja ikääntyneiden palvelutarpeen arviointiin, hoito-, palvelu- ja kuntoutussuunnitelman tekemiseen sekä hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Ota yhteyttä