Koulutustarjonta

Työvoimakoulutus

Teemme tiivistä yhteistyötä TE-palvelujen kanssa ja toteutamme monenlaisia työvoimakoulutuksia.

Työvoimakoulutus

Voit hakeutua työvoimakoulutukseen mikäli olet työtön tai työttömyysuhan alaisena. Työvoimakoulutuksilla pyritään parantamaan mahdollisuuksia työllistymiseen tai työelämässä pysymiseen. Työvoimakoulutus sopii myös alanvaihtajille.

Työvoimakoulutuksena voit suorittaa perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon tai tutkinnon osan. Lisäksi yhdessä Faktia Oy:n kanssa järjestämme jatko- ja täydennyskoulutusta, sekä yrittäjyyttä, urasuunnittelua ja työnhakua tukevia valmennuksia.

Työvoimakoulutuksiin hakeudutaan TE-toimiston kautta. Koulutukset ovat TE-palveluiden rahoittamia ja ne ovat osallistujille maksuttomia. Lisätietoja saat TE-palvelujen sivuilta, katso myös omaehtoinen opiskelu.

Forssan ammatti-instituutin työvoimakoulutukset

Hoiva-avustajan tai lähihoitajan koulutus, työvoimakoulutus

Haluatko työn, joka on merkityksellistä ja vastuullista? Onko sinulla jo työkokemusta hoitotyöstä?
Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille aikuisille.

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinteistönhoitoa vastuullisesti, työvoimakoulutus

Kiinteistönhoito on asiakaspalvelutyötä. Työssä vastataan kiinteistöjen toiminnasta, huollosta ja kunnossapidosta. Kiinteistöhoitaja hallitsee monipuolisesti kiinteistötekniikan eri osa-alueet. Koulutuksen aikana pääsee tutustumaan myös Dronen käyttöön ja käyttötarkoituksiin.

Lisätiedot ja hakeminen

Koneistajan, hitsaajan tai ohutlevyn käsittelijän työvoimakoulutus

Haluatko työllistyä metalliteollisuuteen? Koulutus on suunnattu metallialan työtehtävistä kiinnostuneille työttömille tai työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille. Koulutuksen tavoitteena on lisätä osaamista tai päivittää […]

Lisätiedot ja hakeminen

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, työvoimakoulutus

Koulutus soveltuu kaikille alasta kiinnostuneille sekä jo aikaisempaa alan kokemusta omaaville. Koulutus sopii myös maahanmuuttajille, joilla on soveltuva suomenkielentaito.

Koulutus on lähiopetusta, joka koostuu teoriaopinnoista, luennoista, opetuskeittiö- sekä salityöskentelystä, verkko-opinnoista, ryhmätyöskentelyistä, työpaikkakäynneistä sekä työssäoppimisista.

Lisätiedot ja hakeminen

Siistii hommaa, puhtausalan ammattilaiseksi, työvoimakoulutus

Koulutus sopii sinulle, joka arvostat puhtausalaa ja koet tärkeäksi päästä vaikuttamaan ihmisten ja elinympäristön terveellisyyteen, viihtyisyyteen ja turvallisuuteen sekä kiinteistöjen kuntoon ja kestävyyteen. Koulutuksen kohderyhmänä ovat työttömät ja työttömyysuhan alaiset, jotka ovat kiinnostuneita alan työtehtävistä.

Lisätiedot ja hakeminen

Torninosturinkuljettaja, työvoimakoulutus

Torninosturinkuljettajan työvoimakoulutuksemme valmistaa talonrakennusalan ammattitutkinnon torninosturin kuljetus -osan suorittamiseen. Tutkinnon osa on Valtioneuvoston asetuksen 403/2008 mukainen tutkinnon soveltuva osa.

Lisätiedot ja hakeminen

Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus aikuisille, työvoimakoulutus

Tutkintoon valmentava koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on tarve valmentavaan koulutukseen ennen ammatillisten opintojen aloittamista. TUVA-koulutuksessa opiskelijoita ohjataan hakemaan omaa kiinnostusta vastaavaan ammatilliseen koulutukseen.

Lisätiedot ja hakeminen

Täydennä osaamistasi ja työllisty! Työvoimakoulutus

Haluatko parantaa työllistymismahdollisuuksiasi?
Puuttuuko sinulta jotain työssä vaadittavaa osaamista? Ovatko ammatilliset opintosi joskus jääneet kesken ja haluaisit suorittaa tutkinnon valmiiksi?

Lisätiedot ja hakeminen

Tiesitkö?

Työvoimakoulutuksista LHKK järjestää koulutukset, joiden tavoitteena on tutkinnon tai tutkinnon osa suorittaminen. Konserniimme kuuluva Faktia Oy sen sijaan järjestää täydennyskoulutukset, joissa hankit täsmäosaamisen työllistyäksesi.

Katso Faktian työvoimakoulutukset 

Mikäli et tiedä mikä koulutus tai koulutusmuoto sinulle sopii parhaiten, voit olla yhteydessä hakijapalveluihimme.

Hakijapalvelut
hakijapalvelut@lhkk.fi