Koulutustarjonta

Työvoimakoulutus

Teemme tiivistä yhteistyötä TE-palvelujen kanssa ja toteutamme monenlaisia työvoimakoulutuksia.

Työvoimakoulutus

Voit hakeutua työvoimakoulutukseen mikäli olet työtön tai työttömyysuhan alaisena. Työvoimakoulutuksilla pyritään parantamaan mahdollisuuksia työllistymiseen tai työelämässä pysymiseen. Työvoimakoulutus sopii myös alanvaihtajille.

Työvoimakoulutuksena voit suorittaa perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon tai tutkinnon osan. Lisäksi yhdessä Faktia Oy:n kanssa järjestämme jatko- ja täydennyskoulutusta, sekä yrittäjyyttä, urasuunnittelua ja työnhakua tukevia valmennuksia.

Työvoimakoulutuksiin hakeudutaan TE-toimiston kautta. Koulutukset ovat TE-palveluiden rahoittamia ja ne ovat osallistujille maksuttomia. Lisätietoja saat TE-palvelujen sivuilta, katso myös omaehtoinen opiskelu.

Forssan ammatti-instituutin työvoimakoulutukset

Hoiva-avustajan tai lähihoitajan koulutus (työvoimakoulutus)

Haluatko työn, joka on merkityksellistä ja vastuullista? Kiinnostaako sinua työskentely ikääntyneiden ihmisten parissa? Onko sinulla jo työkokemusta hoitotyöstä? Hae hoiva-avustaja- tai lähihoitajakoulutukseen oppimaan uutta!
Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille aikuisille.

Lisätiedot ja hakeminen

Ravintolakokin ammattitutkinto/osatutkinto (työvoimakoulutus)

Ravintolakokkina työskentelet tiimissä kehittäen uusia vastuullisia ja turvallisia ruokatuotteita. Ruokapalvelujen ammattitutkinto-opintojen aikana hiot annos- ja ruokalistasuunnittelun taitojasi erityisesti laadun ja taloudellisuuden näkökulmista. Opit toimimaan asiakaslähtöisesti ja kestävästi työssäsi. Saat monenlaisia valmiuksia työllistyä ja vastata tämän hetken sekä tulevaisuuden haasteisiin ravintolakeittiössä.

Lisätiedot ja hakeminen

Siistii hommaa, puhtausalan ammattilaiseksi (työvoimakoulutus)

Koulutus sopii sinulle, joka arvostat puhtausalaa ja koet tärkeäksi päästä vaikuttamaan ihmisten ja elinympäristön terveellisyyteen, viihtyisyyteen ja turvallisuuteen sekä kiinteistöjen kuntoon ja kestävyyteen. Koulutuksen kohderyhmänä ovat työttömät ja työttömyysuhan alaiset, jotka ovat kiinnostuneita alan työtehtävistä.

Lisätiedot ja hakeminen

Torninosturinkuljettaja (työvoimakoulutus)

Torninosturinkuljettajan työvoimakoulutuksemme valmistaa talonrakennusalan ammattitutkinnon torninosturin kuljetus -osan suorittamiseen.

Lisätiedot ja hakeminen

Tukipalveluavustaja (työvoimakoulutus)

Koulutuksessa pääset tutustumaan sosiaali- ja terveysalaan sekä puhdistuspalvelualaan. Tukipalveluavustajana toimit asiakkaiden arjessa, avustaen ruokahuollossa, puhtaanapito- ja tekstiilihuollon tehtävissä, viriketoiminnassa tai avustavissa asiointitehtävissä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Hoitotyöt eivät kuitenkaan kuulu työtehtäviin.

Lisätiedot ja hakeminen

Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus aikuisille, työvoimakoulutus

Tutkintoon valmentava koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on tarve valmentavaan koulutukseen ennen ammatillisten opintojen aloittamista. TUVA-koulutuksessa opiskelijoita ohjataan hakemaan omaa kiinnostusta vastaavaan ammatilliseen koulutukseen.

Lisätiedot ja hakeminen

Täydennä osaamistasi ja työllisty!

Haluatko parantaa työllistymismahdollisuuksiasi?
Puuttuuko sinulta jotain työssä vaadittavaa osaamista?
Ovatko ammatilliset opintosi joskus jääneet kesken ja haluaisit suorittaa tutkinnon valmiiksi?
Eikö haluamaasi koulutusta ole työvoimakoulutusten tarjonnassa?
Voisiko koulutus olla silta seuraavaan työpaikkaasi?

Lisätiedot ja hakeminen

Tiesitkö?

Työvoimakoulutuksista LHKK järjestää koulutukset, joiden tavoitteena on tutkinnon tai tutkinnon osa suorittaminen. Konserniimme kuuluva Faktia Oy sen sijaan järjestää täydennyskoulutukset, joissa hankit täsmäosaamisen työllistyäksesi.

Katso Faktian työvoimakoulutukset 

Mikäli et tiedä mikä koulutus tai koulutusmuoto sinulle sopii parhaiten, voit olla yhteydessä hakijapalveluihimme.

Hakijapalvelut, puh. 03 245 7393, hakijapalvelut@lhkk.fi