Koulutustarjonta

Työvoimakoulutus

Teemme tiivistä yhteistyötä TE-palvelujen kanssa ja toteutamme monenlaisia työvoimakoulutuksia.

Työvoimakoulutus

Voit hakeutua työvoimakoulutukseen mikäli olet työtön tai työttömyysuhan alaisena. Työvoimakoulutuksilla pyritään parantamaan mahdollisuuksia työllistymiseen tai työelämässä pysymiseen. Työvoimakoulutus sopii myös alanvaihtajille.

Työvoimakoulutuksena voit suorittaa perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon tai tutkinnon osan. Lisäksi yhdessä Faktia Oy:n kanssa järjestämme jatko- ja täydennyskoulutusta, sekä yrittäjyyttä, urasuunnittelua ja työnhakua tukevia valmennuksia.

Työvoimakoulutuksiin hakeudutaan TE-toimiston kautta. Koulutukset ovat TE-palveluiden rahoittamia ja ne ovat osallistujille maksuttomia. Lisätietoja saat TE-palvelujen sivuilta, katso myös omaehtoinen opiskelu.

Forssan ammatti-instituutin työvoimakoulutukset

Hoiva-avustajan tai lähihoitajan koulutus, työvoimakoulutus

Haluatko työn, joka on merkityksellistä ja vastuullista? Onko sinulla jo työkokemusta hoitotyöstä?
Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille aikuisille.

Lisätiedot ja hakeminen

Ilmalämpöpumppuasentaja, työvoimakoulutus

Osallistu ilmalämpöpumpun asentajan koulutukseen ja hanki tarvittava osaaminen ja pätevyys LVIS-alan pienkylmälaitteiden ja ilmalämpöpumppujen asennustehtäviin. Koulutuksessa tutustut kylmäalan perustietoihin ja kartutat ilmalämpöpumppujen asennukseen tarvittavaa osaamistasi

Lisätiedot ja hakeminen

Kasvatus- ja ohjausalan ammattilaiseksi, työvoimakoulutus

Koulutus on suunnattu henkilölle, joka on kiinnostunut toimimaan kasvatus-, opetus- ja ohjausalan avustavissa tehtävissä tukea tarvitsevan lapsen kasvattajana/ohjaajana. Edellytyksenä koulutukseen on myös motivaatio ja kiinnostus lapsiin ja erilaisiin tuen tarpeisiin sekä pedagogiseen toimintaan.

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinteistönhoitoa vastuullisesti, työvoimakoulutus

Kiinteistönhoito on asiakaspalvelutyötä. Työssä vastataan kiinteistöjen toiminnasta, huollosta ja kunnossapidosta. Kiinteistöhoitaja hallitsee monipuolisesti kiinteistötekniikan eri osa-alueet. Koulutuksen aikana pääsee tutustumaan myös Dronen käyttöön ja käyttötarkoituksiin.

Lisätiedot ja hakeminen

Kodinomainen tukipalveluavustaja, työvoimakoulutus

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa kotityöpalvelussa, kodinomaisessa laitoksessa tai päiväkodissa. Hyviä ominaisuuksia ovat avoimuus, joustavuus ja ihmisläheisyys. Koulutukseen hakeutuvilta edellytetään hyvää perusterveyttä ja valmiutta asiakaspalvelutyöhön.

Lisätiedot ja hakeminen

Koneistajan, hitsaajan tai ohutlevyn käsittelijän työvoimakoulutus

Haluatko työllistyä metalliteollisuuteen? Koulutus on suunnattu metallialan työtehtävistä kiinnostuneille työttömille tai työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille. Koulutuksen tavoitteena on lisätä osaamista tai päivittää […]

Lisätiedot ja hakeminen

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, työvoimakoulutus

Koulutus soveltuu kaikille alasta kiinnostuneille sekä jo aikaisempaa alan kokemusta omaaville. Koulutus sopii myös maahanmuuttajille, joilla on soveltuva suomenkielentaito.

Koulutus on lähiopetusta, joka koostuu teoriaopinnoista, luennoista, opetuskeittiö- sekä salityöskentelystä, verkko-opinnoista, ryhmätyöskentelyistä, työpaikkakäynneistä sekä työssäoppimisista.

Lisätiedot ja hakeminen

Siistii hommaa, puhtausalan ammattilaiseksi, työvoimakoulutus

Koulutus sopii sinulle, joka arvostat puhtausalaa ja koet tärkeäksi päästä vaikuttamaan ihmisten ja elinympäristön terveellisyyteen, viihtyisyyteen ja turvallisuuteen sekä kiinteistöjen kuntoon ja kestävyyteen. Koulutuksen kohderyhmänä ovat työttömät ja työttömyysuhan alaiset, jotka ovat kiinnostuneita alan työtehtävistä.

Lisätiedot ja hakeminen

Stepit elintarvikealan työhön, työvoimakoulutus

Oletko kiinnostunut työskentelemään elintarvikkeiden parissa? Voisiko tuleva työpaikkasi löytyä elintarvikealalta? Hanki alan osaamista tällä koulutuksella ja suuntaa kohti alan monipuolisia työmahdollisuuksia joko elintarvikkeiden tuotantoon tai palveluihin.

Lisätiedot ja hakeminen

Taloushallinnon osaajaksi, kirjanpito, työvoimakoulutus

Koulutus on suunnattu TE-toimiston asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita taloushallinnon osaamisen hankkimisesta ja kehittämisessä sekä alan töihin suuntautumisesta. Koulutus soveltuu myös alan vaihtajille.

Lisätiedot ja hakeminen

Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus aikuisille, työvoimakoulutus

Tutkintoon valmentava koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilla on tarve valmentavaan koulutukseen ennen ammatillisten opintojen aloittamista. TUVA-koulutuksessa opiskelijoita ohjataan hakemaan omaa kiinnostusta vastaavaan ammatilliseen koulutukseen.

Lisätiedot ja hakeminen

Varastonhoitajan koulutus / Logistiikan osatutkinto, työvoimakoulutus

Varastoalan koulutus on suunnattu logistiikka-alasta kiinnostuneille, jotka haluavat työskennellä itsenäisesti erilaisissa vastaanotto- ja lähetystehtävissä. Varastoalan tehtäviä on teollisuuden ja kaupan alalla sekä […]

Lisätiedot ja hakeminen

Tiesitkö?

Työvoimakoulutuksista LHKK järjestää koulutukset, joiden tavoitteena on tutkinnon tai tutkinnon osa suorittaminen. Konserniimme kuuluva Faktia Oy sen sijaan järjestää täydennyskoulutukset, joissa hankit täsmäosaamisen työllistyäksesi.

Katso Faktian työvoimakoulutukset 

Mikäli et tiedä mikä koulutus tai koulutusmuoto sinulle sopii parhaiten, voit olla yhteydessä hakijapalveluihimme.

Hakijapalvelut
hakijapalvelut@lhkk.fi