Media-ala

Oletko visuaalisesti lahjakas ja luova tyyppi? Innostutko liikkuvasta kuvasta tai äänestä, tai onko valokuvaus intohimosi? Mediapalvelujen toteuttajan opinnoissa opit valokuvaamista, videoimista sekä kuvan, videon ja äänen käsittelyä.

Sinua saattaa kiinnostaa

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto

Mediapalvelujen toteuttajan opinnoissa opit valokuvaamista, videoimista sekä kuvan, videon ja äänen käsittelyä. Opit myös tuottamaan visuaalisia sisältöjä erilaisia julkaisuja ja markkinointia varten.

Tutustu

Koulutus

Monipuolinen media-ala tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia

Mediapalvelujen toteuttajana osaat tuottaa ja julkaista erilaista mediamateriaalia erilaisissa kanavissa, kuten sosiaalisessa mediassa. Osaat myös tehdä podcasteja, videoklippejä, elokuvia, animaatioita, esitteitä, julisteita, aikakauslehtiä, blogeja ja vlogeja sekä nettisivuja. Osaat käyttää alan ohjelmistoja, tehdä erilaisia tulostuksia sekä arkistoida tiedostoja. Osaat toimia tekijänoikeuksien mukaisesti ja tunnet omat oikeutesi. Sinusta tulee lähtökohtaisesti laaja-alainen oman osaamisalueesi osaaja, ja sinun on mahdollista kohdentaa osaamistasi myös johonkin erityiseen osa-alueeseen, joita meillä on audiovisuaalinen viestintä, julkaisutuotanto sekä kuvallinen ilmaisu.

Koulutustarjonta

Avoin hakemus

Mietitkö vielä omaa alaasi tai onko tavoitteenasi tutkinto, työpaikka, alan vaihtaminen, eteneminen uralla tai pätevöityminen ammatissasi? Mikäli et ole varma mikä koulutus tai koulutusmuoto sinulle parhaiten sopii, jätä avoin koulutushakemus, niin otamme sinuun yhteyttä!

Lisätiedot ja hakeminen

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto

Oletko visuaalisesti lahjakas ja luova tyyppi? Innostutko liikkuvasta kuvasta tai äänestä, tai onko valokuvaus intohimosi? Media-alan ja kuvallisen ilmaisun opinnoissa opit valokuvaamista, graafista suunnittelua, videotuotantoa sekä kuvan, videon ja äänen käsittelyä. Opit tuottamaan visuaalisia sisältöjä ja julkaisuja eri medioihin. 

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä millaiset opinnot sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Ota yhteyttä