Logistiikka-ala

Haaveiletko rekkakuskin työstä kuullen maanteiden kutsun? Tai kiinnostaako sinua monipuolinen varastotyö, kuten inventointi ja trukilla ajo? Meillä voit logistiikan alalla erikoistua yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi tai palvelulogistiikkatyöntekijäksi.

Sinua saattaa kiinnostaa

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajan opinnoissa saat kuljetusalan perustason ammattipätevyyden.

Tutustu

Palvelulogistiikkatyöntekijä

Opit varastoalan työtehtävissä tarvittavat taidot; tavaran vastaanottoon ja säilytykseen sekä
asiakirjojen tekemiseen.

Tutustu

Kuljettajan ammattipätevyydet

Faktia Oy järjestää kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusta

Tutustu

Koulutus

Logistiikka työllistää päivä päivältä enemmän

Verkkokaupan ja ja viennin kasvaessa logistiikan alalla tarvitaan koko ajan enemmän osaajia. Meillä yhdistelmäajoneuvonkuljettajan opinnoissa saat kuljetusalan perustason ammattipätevyyden ja suoritat useita erilaisia kortteja ajokorteista ammattipätevyyskorttiin. Palvelulogistiikkatyöntekijän opinnoissa taas opit tavaran vastaanottoon ja säilytykseen sekä asiakirjojen tekemiseen tarvittavat taidot: inventointi ja saldonhallinta, erilaiset varastokirjanpitoon liittyvät tehtävät sekä telematiikan hyödyntäminen työssä.

Koulutustarjonta

Avoin hakemus

Mietitkö vielä omaa alaasi tai onko tavoitteenasi tutkinto, työpaikka, alan vaihtaminen, eteneminen uralla tai pätevöityminen ammatissasi? Mikäli et ole varma mikä koulutus tai koulutusmuoto sinulle parhaiten sopii, jätä avoin koulutushakemus, niin otamme sinuun yhteyttä!

Lisätiedot ja hakeminen

Logistiikan perustutkinto | palvelulogistiikkatyöntekijä

Palvelulogistiikkatyöntekijänä opit tavaran vastaanottoon ja säilytykseen sekä asiakirjojen tekemiseen tarvittavat taidot: inventointi ja saldonhallinta, erilaiset varastokirjanpitoon liittyvät tehtävät sekä telematiikan hyödyntäminen työssä.

Lisätiedot ja hakeminen

Logistiikan perustutkinto | yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajan opinnoissa saat kuljetusalan perustason ammattipätevyyden ja suoritat useita erilaisia kortteja ajokorteista ammattipätevyyskorttiin.

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä millaiset opinnot sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Ota yhteyttä