Ravintola- ja cateringala

Pidätkö ruoanlaitosta tai haaveiletko työstä asiakaspalvelun parissa? Meillä voit valmistua ravintola- ja cateringalan ammattilaiseksi.

Koulutus

Ruokaa rakkaudella

Meillä voit valmistua ravintola- ja cateringalalta kokiksi tai tarjoilijaksi. Kokin opinnoissa opit tekemään erilaisia ruokia tutuista arkiruoista eri ruokakulttuurien herkkuihin ja à la carte -annoksiin. Tarjoilijan opinnoissa opit tarjoilun perussääntöjä ja asiakkaan kohtaamista. Lisäksi voit suorittaa meillä ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinnon, ruokapalvelujen ammattitutkinnon tai erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinnon. Kaikkea näitä opit usein käytännössä koulumme opetusravintolassa, ammattikeittiössä sekä monissa erilaisissa asiakastilaisuuksissa – joskus myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Koulutustarjonta

Avoin hakemus

Mietitkö vielä omaa alaasi tai onko tavoitteenasi tutkinto, työpaikka, alan vaihtaminen, eteneminen uralla tai pätevöityminen ammatissasi? Mikäli et ole varma mikä koulutus tai koulutusmuoto sinulle parhaiten sopii, jätä avoin koulutushakemus, niin otamme sinuun yhteyttä!

Lisätiedot ja hakeminen

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto | dieettikokki

Täydennä osaamistasi ja tule opiskelemaan erityisruokavaliopalveluiden erikoisammattitutkintoon valmistavaan koulutukseen! Koulutus antaa valmiudet suunnitella, valmistaa ja kehittää erityisruokavalioruokia. Dieettikokki kantaa työssään omalta osaltaan vastuuta asiakkaan terveydestä ja hyvinvoinnista.

Lisätiedot ja hakeminen

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnon suorittanut toimii erikokoisissa majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä tai organisaatioissa työhön osallistuvana esimiehenä, vuoroesimiehenä tai yksikön päällikkönä. Tutkinnon suorittanut työskentelee vaativissa esimiehen työtehtävissä erilaisissa majoitus- ja ravitsemisliikkeissä.

Lisätiedot ja hakeminen

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto, asiakaspalvelu | tarjoilija

Haaveiletko työstä asiakaspalvelun parissa?
Tarjoilijan opinnoissa opit tarjoilun perussääntöjä ja asiakkaan kohtaamista. Hygieniaosaaminen, anniskelumääräykset ja tuotetuntemus ovat myös keskeisiä opiskeltavia asioita, kuten myös tapakulttuuri, kattaminen ja erilaisten tilaisuuksien järjestäminen. Tarjoilijana osaat toimia asiakaspalvelun tehtävissä erilaisissa ravintoloissa ja ruokapaikoissa.

Lisätiedot ja hakeminen

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto, ruokapalvelu | kokki

Pidätkö ruoanlaitosta? Kokin opinnoissa opit tekemään erilaisia ruokia tutuista arkiruoista eri ruokakulttuurien herkkuihin ja à la carte -annoksiin. Opit valmistamaan maukasta, ravitsevaa ja terveellistä ruokaa. Kokkina tunnet elintarvikkeet ja raaka-aineet ja osaat huomioida myös erityisruokavaliot.

Lisätiedot ja hakeminen

Ravintolakokin ammattitutkinto/osatutkinto (työvoimakoulutus)

Ravintolakokkina työskentelet tiimissä kehittäen uusia vastuullisia ja turvallisia ruokatuotteita. Ruokapalvelujen ammattitutkinto-opintojen aikana hiot annos- ja ruokalistasuunnittelun taitojasi erityisesti laadun ja taloudellisuuden näkökulmista. Opit toimimaan asiakaslähtöisesti ja kestävästi työssäsi. Saat monenlaisia valmiuksia työllistyä ja vastata tämän hetken sekä tulevaisuuden haasteisiin ravintolakeittiössä.

Lisätiedot ja hakeminen

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto, ravintolan asiakaspalvelu | tarjoilija

Opinnot suoritettua osaat esitellä, suositella, myydä ja tarjoilla ravintolan ruoka-ja juomatuotteita asiakaslähtöisesti, kielitaitoisesti, laatutietoisesti, taloudellisesti ja kestävän toimintatavan mukaisesti.
Tarjoilijana voit työskennellä mm. ruokaravintolassa ja henkilöstöravintolassa tai juhlapalvelussa.

Lisätiedot ja hakeminen

Ruokapalvelujen ammattitutkinto, ravintolaruoanvalmistus | ravintolakokki

Haluatko päivittää ja syventää ruoanvalmistusosaamisesi nykypäivään huomioiden sesonkivaihtelut, lähi- ja luomuruoan unohtamatta kuitenkaan asiakaslähtöisyyttä, laadukkuutta, taloudellisuutta ja kestävää toimintatapaa. Ammattitutkinnon suorittaminen antaa sinulle laaja-alaiset tiedot ja taidot.

Lisätiedot ja hakeminen

Ruokapalvelujen ammattitutkinto, suurtalousruoanvalmistus | suurtalouskokki

Haluatko päivittää ja syventää ruoanvalmistusosaamisesi nykypäivään huomioiden ravitsemussuositukset, eri ruokatuotantomenetelmät ja lähi- ja luomuruoan. Ammattitutkinnon suorittaminen antaa sinulle laaja-alaiset tiedot ja taidot suurtalouskokin työtehtäviin.

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä millaiset opinnot sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Ota yhteyttä