Nostoala

Olemme nostoalan koulutusten edelläkävijä ja järjestäneet alan koulutuksia valtakunnallisesti jo kuuden vuosikymmenen ajan.

Sinua saattaa kiinnostaa

Torninosturin kuljetus

Koulutuksen suoritettuasi hallitset torninosturinkuljettajan työhön liittyvät vaatimukset.

Tutustu

Kuormausnosturikoulutus

Koulutuksen suoritettuasi hallitset kuormausnosturin käyttöön liittyvät asiat ja työtehtävät.

Tutustu

Ajoneuvonosturinkuljettajan koulutus

Ota yhteyttä, räätälöimme koulutuksen yrityksenne tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Koulutus

Nostetta myös omaan uraan

Rakennusalalla tarvitaan osaajia, etenkin nostopuolella. Arvostetuissa koulutuksissamme voit kasvattaa nostoalan osaamistasi kahdessa eri tutkinnossa: ajoneuvonosturiosaaminen on osa maanrakennusalan ammattitutkintoa ja torninosturikuljetus taas talonrakennusalan ammattitutkinnon osa. Maarakennusalan ammattitutkinnon suorittaneena sinulla on ammattitaito toimia maarakennusalaan liittyvissä työtehtävissä. Suorittamalla talonrakennusalan ammattitutkinnosta osan torninosturin kuljetus taas osoitat hallitsevasi torninosturinkuljettajan työhön liittyvät vaatimukset.

Esittelyvideo nostoalasta

Koulutustarjonta

Ajoneuvonosturinkuljettajan koulutus

Koulutuksen aikana suoritat ajoneuvonosturinkuljettajan perusosaaminen, tutkinnon osan, joka on osa maanrakennusalan ammattitutkintoa ja oikeuttaa käyttämään ajoneuvonosturia nostotöissä.

Lisätiedot ja hakeminen

Maanrakennusalan ammattitutkinnon osa, kuormausnosturin käyttö asennustyössä

Koulutuksen tavoitteena on, että kuorma-autonkuljettaja, joka käyttää yli 25 tm kuormausnosturia työssään, tuntee kuormausnosturia koskevan lainsäädännön periaatteet, omaa turvallisuusajattelun perusteet kuormausnosturia käytettäessä sekä hallitsee kuormausnosturin ja käyttöhydrauliikan perusrakenteet.

Lisätiedot ja hakeminen

Talonrakennusalan ammattitutkinnon osatutkinto, torninosturin kuljetus

Suorittamalla talonrakennusalan ammattitutkinnosta osan torninosturin kuljetus osoitat, että hallitset torninosturinkuljettajan työhön liittyvät vaatimukset. Tutkinto soveltuu henkilöille, joilla on työkokemusta rakennusalalta, nostotöistä tai teollisuudesta, missä tehdään nostotöitä nosturilla.

Lisätiedot ja hakeminen

Varastotorninosturinkuljettaja

Varastotorninosturi on kiinteästi asennettu torninosturi, jota käytetään lastaus- ja purkausnostoissa suljetulla teollisuusalueella esim. kaupan ja teollisuuden varastoilla sekä elementtitehtailla. Koulutuksen hyväksyttävästi suorittanut henkilö saa sellaiset tiedot ja taidot, että hänelle voidaan suositella myönnettäväksi rajoitettua torninosturinkuljettajan ajolupaa (luvan myöntää aluehallintovirasto).

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä millaiset opinnot sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Ota yhteyttä