Kasvatus- ja ohjausala

Näetko itsesi ohjaajana tai kasvatusalan tehtävissä? Meillä voit suorittaa monenlaisia ja -tasoisia alan opintoja omien tarpeidesi ja kiinnostuksenkohteidesi mukaisesti.

Koulutus

Kasvatusta ja ohjausta ammattimaisella otteella

Kasvatusala kaipaa yhä enemmissä määrin uusia tekijöitä. Meillä voit opiskella meillä erilaisia kasvatusalan ammatti- ja erikoisammattiopintoja, kuten vammaisalaa, pedagogisen toimintakulttuurin toteuttamista varhaiskasvatuksessa tai koulunkäynnin ja opiskelun ohjausta.

Koulutustarjonta

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto

Tutkinto on tarkoitettu erilaisissa kasvatus-, opetus ja ohjausalan toimintaympäristöissä työskenteleville tai alalle hakeutuville.

Lisätiedot ja hakeminen

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto

Tutkinto on tarkoitettu kasvatus- ja ohjausalalla työskentelevälle henkilölle, joka on kiinnostunut kehittämään omaa työtään ja työyhteisöään.

Lisätiedot ja hakeminen

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnon osatutkinto, autismin kirjon henkilöiden osallisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen

Koulutus on tarkoitettu vammaisalan ympäristöissä työskenteleville, jotka ovat kiinnostuneita lisäämään
osaamistaan autismin kirjon henkilöiden osallisuuden ja hyvinvoinnin edistämisestä.

Lisätiedot ja hakeminen

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto, työvalmennus

Tutkinnon tavoitteena on saavuttaa laaja asiantuntijuus asiakkaan kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen toimintaympäristössä ja palvelujärjestelmässä toimimiseen. Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnon työvalmennuksen osaamisalan suorittanut osaa toimia asiantuntijana asiakkaan toimintaympäristössä ja palvelujärjestelmässä

Lisätiedot ja hakeminen

Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto, vammaisala ja erityinen tuki

Tutkinnon tavoitteena on saavuttaa laaja asiantuntijuus asiakkaan kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen toimintaympäristössä ja palvelujärjestelmässä toimimiseen. Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnon vammaisalan ja erityisen tuen osaamisalan suorittanut osaa toimia asiantuntijana asiakkaan toimintaympäristössä ja palvelujärjestelmässä.

Lisätiedot ja hakeminen

Vammaisalan ammattitutkinnon osatutkinnot, Toimintakyvyn ja oppimisen tukeminen ja vuorovaikutus ja kommunikointi

Kiinnostaako Sinua lisätä osaamistasi kehitysvamma-alalla? Nyt mahdollisuus hakea opiskelemaan vammaisalan osatutkintoja !

2024 alkavat vammaisalan osatutkinnot:

Toimintakyvyn ja oppimisen tukeminen sekä Vuorovaikutus ja kommunikointi aloitus

Lisätiedot ja hakeminen

Vammaisalan ammattitutkinto

Vammaisalan ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa kartutat taitoasi tukea, hoitaa ja ohjata kehitysvammaista henkilöä ja hänen läheisiään eri tilanteissa, elämänvaiheissa sekä erilaisissa toimintaympäristöissä. Saat koulutuksessa työsi tueksi myös uusinta tietoa kehitysvammaisuudesta sekä kehitysvammaisille henkilöille ja heidän läheisilleen tarkoitetuista palveluista.

Lisätiedot ja hakeminen

Vanhustyön erikoisammattitutkinto, muistioireisen ja muistisairaan ihmisen elämän tukeminen

Vanhustyön erikoisammattitutkinto antaa sinulle vankan pohjan vanhustyön vastuuhenkilönä toimimiseen, laadun kehittämiseen ja moniammatillisen yhteistyön ohjaamiseen. Koulutuksessa saat työkaluja ikääntyneiden palvelutarpeen arviointiin, hoito-, palvelu- ja kuntoutussuunnitelman tekemiseen sekä hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä millaiset opinnot sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Ota yhteyttä