Yrityksille

Yhdessä yritysten kanssa kehitämme ammatillista koulutusta, uudistamme työelämää ja luomme tulevaisuuden tekijöitä.

Yrityksille

Rekrytoi osaajia

Löydä työllesi tekijä suoraan koulun penkiltä FaiRekryä hyödyntämällä tai rekrytointipalveluita tarjoavan Jobparimme kautta.

Lue lisää

Opiskelija yritykseesi

Oppisopimus- tai koulutussopimuksen avulla sinun on mahdollista saada juuri sinun tarpeisiisi sopiva tulevaisuuden osaaja.

Lue lisää

Työpaikkaohjaajat

Työpaikkaohjaajana sinulla on tärkeä rooli yrityksessäsi opiskelevan tukijana. Anna meidän auttaa sinua.

Lue lisää

Yrityksille

Yritysyhteistyö näkyy jokaisella koulutusalalla

Teemme tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa alasta ja koulutustyypistä riippumatta, onhan tehtävämme valmistaa opiskelijamme tulevaisuuden työelämään. Koemme että juuri meidän missiomme on vastata työelämän alati muuttuviin tarpeisiin ja näin olla rakentamassa parempaa tulevaisuutta meistä jokaiselle.

Lue lisää työelämäyhteistyöstämme

Yrityksille

Työpaikkaohjaajalla on opiskelijalle tärkeä mentori

Opiskelijamme suorittavat osan opinnoistaan työelämässä oppien, ja siinä heidän tukenaan on työpaikalta löytyvä perehdyttäjä eli työpaikkaohjaaja. Perehdytyksen ohella työpaikkaohjaaja on ammatillisen kasvun tukija sekä aloittelijan kumppani matkalla ammattilaiseksi. Mallikkaalla perehdytyksellä uudet osaajat muuntuvat nopeammin harjoittelijoista osaaviksi työkavereiksi, ja siksi työpaikkaohjaajan kannustuksella ja tuella onkin valtava merkitys etenkin urapolun alkumetreillä. Me taas vuorostamme olemme työpaikkaohjaajien tukena ja tarjoamme apua ohjausosaamisen kehittämiseen mm. työpaikkaohjaajaverkoston sekä -koulutuksen avulla.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Ota yhteyttä