Yksilölliset opintopolut

Kestävän kehityksen opinnot

Kiinnostaako sinua kiertotalous ja ympäristön tila? Haluatko vaikuttaa siihen, millainen maapallo meidän tuleville sukupolville jää? Kestävän kehityksen polun tarjoamilla opintojaksoilla pääset syventymään tähän sinulle tärkeään teemaan.

Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon

Ympäristö- ja vastuullisuusosaamisella on työelämässä kysyntää – varaudu tulevaisuuteen nyt! Olemme kestävän kehityksen edelläkävijäoppilaitos: nämä asiat ovat meille arkipäivää ja sisäänrakennettuja ammatillisiin opintoihimme alasta riippumatta. Jos tunnet paloa kestävään kehitykseen, voit syventää osaamistasi ja tulla osaksi edelläkävijöiden joukkoamme, eräänlaiseksi vastuullisuusagentiksi!

Kestävän kehityksen polku

Jokaisen opintoihin sisällytettyjen kestävän kehityksen kurssien lisäksi sinun on mahdollista syventää osaamistasi esimerkiksi valinnaisilla opinnoilla kuten kestävän tulevaisuuden rakentaminen, kiertotalouden liiketoimintamahdollisuudet sekä vastuullisuusviestintä tai suorittamalla teemaan liittyviä tutkinnon osia kuten ekoneuvojakoulutuksen. Ja jos oikein innostut, voit jatkaa polkua Hämeen ammattikorkeakoulun kestävän kehityksen tai ICT biotalouden koulutuksiin.

Kestävän kehityksen polku

Kestävä kehitys ja vastuullisuus Faissa

Kestävä kehitys on meille Forssan ammatti-instituutissa yksi strateginen painopisteemme. Olemme vuodesta 2014 alkaen kehittäneet aktiivisesti kestävän kehityksen mukaista toimintaanmme OKKA-säätiön oppilaitosten kestävän kehityksen toimintajärjestelmän mukaisesti. Oppilaitoksemme myönnettiinkin ensimmäisenä Suomessa Kestävä tulevaisuus oppilaitoksessa -sertifikaatti.