Matkailuala

Haluaisitko työskennellä matkailun parissa ja toteuttaa esimerkiksi luonto-ohjelmapalveluja? Tällöin matkailuala voisi olla sinun juttusi.

Sinua saattaa kiinnostaa

Matkailualan perustutkinto

YO-pohjaisen tutkinnon suoritettuasi osaat toimia matkailupalvelujen tuotteistamiseen ja toteuttamiseen liittyvissä ohjelma- ja asiakaspalvelutehtävissä.

Tutustu

Koulutus

Matkailu on myös Suomessa kasvava bisnes

Kiinnosti sinua sitten työskentely Suomen kamaralla tai ulkomailla, matkailu on ala joka kasvaa kasvamistaan. Jos sinulta löytyy alan työpaikka tai toimit yrittäjänä, meillä voit opiskella oppisopimuksella matkailupalvelujen tuottajaksi joka osaa suunnitella, markkinoida, myydä ja toteuttaa ohjelmapalveluja sekä hoitaa ja huoltaa myös palveluissa tarvittavia eläimiä, välineitä, varusteita ja toimintaympäristöä.

Koulutustarjonta

Avoin hakemus

Mietitkö vielä omaa alaasi tai onko tavoitteenasi tutkinto, työpaikka, alan vaihtaminen, eteneminen uralla tai pätevöityminen ammatissasi, löydät meiltä runsaasti vaihtoehtoja osaamisen kehittämiseen. Käytännönläheinen opiskelu ja tiivis yhteistyö työelämän asiantuntijoiden kanssa takaavat sen, että opinnot auttavat sinua työuralla eteenpäin. Mikäli et ole varma mikä koulutus tai koulutusmuoto sinulle parhaiten sopii, jätä avoin koulutushakemus, niin otamme sinuun […]

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä millaiset opinnot sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Ota yhteyttä