Hakeudu joustavasti ympäri vuoden

Meillä on varaa mistä valita, ympäri vuoden!

Jospa sinusta tulisikin…

Tekninen suunnittelija

Suunnitteluassistentin opinnoissa opit teknisen piirtämisen perusteet rakennus-, sähkö- ja lvi-alueilta. Perehdyt myös syvällisemmin konetekniseen suunnitteluun. Tietokoneavusteisen piirtämisen (CAD) lisäksi opiskelet toimisto-ohjelmia ja kolmiulotteisten mallien (3D) suunnitteluun käytettäviä ohjelmia sekä CAD/CAM-tekniikan hyödyntämistä, tila- ja automaatiosuunnitelmien tuottamista ja yritystoiminnan suunnittelua. Lisäksi tutustut 3D-tulostukseen.

Suunnitteluassistenttina osaat teknisen suunnittelun mallintamisen sekä piirustusten ja dokumenttien tuottamisen ja ylläpitämisen. Osaat tehdä erilaisia suunnitteluun liittyviä julkaisuja sekä markkinoida ja mainostaa tuotteita. Lisäksi osaat huoltaa laitteita ja ohjelmistoja.

Tutustu

Jospa sinusta tulisikin…

Elintarvikealan ammattilainen

Elintarvikealan ammattilaisena osaat valmistaa elintarvikkeita, leipomoalan tuotteita, lihatuotteita ja meijerituotteita valitun osaamisalasi mukaisesti. Osaat ohjata ja pitää käynnissä valmistusprosessia, noudattaa omavalvontaa ja elintarvikehygieniaa sekä varmistaa tuoteturvallisuuden ja tuotteen laadun. Sinulla on valmiudet toimia elintarvikkeiden teollisessa valmistusprosessissa tai tuotannossa.

Elintarvikealalla tekijöitä tarvitaan koko ajan nyt ja tulevaisuudessa, joten tämän alan opiskelu todella kannattaa.

Tutustu

Jospa sinusta tulisikin…

Ravintola- ja cateringalan ammattilainen

Meillä voit valmistua ravintola- ja cateringalalta kokiksi tai tarjoilijaksi. Kokin opinnoissa opit tekemään erilaisia ruokia tutuista arkiruoista eri ruokakulttuurien herkkuihin ja à la carte -annoksiin. Tarjoilijan opinnoissa opit tarjoilun perussääntöjä ja asiakkaan kohtaamista. Lisäksi voit suorittaa meillä ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinnon, ruokapalvelujen ammattitutkinnon tai erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinnon. Kaikkea näitä opit usein käytännössä koulumme opetusravintolassa, ammattikeittiössä sekä monissa erilaisissa asiakastilaisuuksissa – joskus myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tutustu

Jospa sinusta tulisikin…

Liiketoiminnan osaaja

Liiketoimintaa opiskellessasi saat loistavat eväät työelämään alalle kuin alalle, sillä liiketoiminnan osaamista tarvitaan kaikkialla organisaatiosta tai alasta riippumatta. Opinnoissamme opit kohtaamaan ja palvelemaan asiakkaita, myymään ja markkinoimaan monikanavaisesti. Voit rakentaa opinpolkusi painottuen joko myynti-, asiakaspalvelu-, talous- tai yrittäjyysosaamiseen. Liiketoiminnan perusosaamista opit toteuttamalla työelämän projekteja. Työpaikalla tapahtuva oppiminen on iso osa koulutusta kuin koulutusta.

Tutustu

Aiempia opintoja?

Jos olet suorittanut lukion tai ammatillisen perustutkinnon, ne luetaan hyväksesi ammatillisissa tutkinnoissa ja opintoaikasi voi lyhentyä jopa puoleen.

Lue lisää

Tähtäimessä korkeakoulu?

Ammatilliset tutkinnot antavat valmiudet hakea ammattikorkeakouluihin. Polun ammattikorkeakouluun voit aloittaa jo ammatillisen koulutuksen aikana väyläopintojen kautta.

AMK-polkuopinnot

Jospa sinusta tulisikin…

Media-alan ammattilainen

Mediapalvelujen toteuttajana osaat tuottaa ja julkaista erilaista mediamateriaalia erilaisissa kanavissa, kuten sosiaalisessa mediassa. Osaat myös tehdä podcasteja, videoklippejä, elokuvia, animaatioita, esitteitä, julisteita, aikakauslehtiä, blogeja ja vlogeja sekä nettisivuja. Osaat käyttää alan ohjelmistoja, tehdä erilaisia tulostuksia sekä arkistoida tiedostoja. Osaat toimia tekijänoikeuksien mukaisesti ja tunnet omat oikeutesi. Sinusta tulee lähtökohtaisesti laaja-alainen oman osaamisalueesi osaaja, ja sinun on mahdollista kohdentaa osaamistasi myös johonkin erityiseen osa-alueeseen, joita meillä on audiovisuaalinen viestintä, julkaisutuotanto sekä kuvallinen ilmaisu.

Tutustu

Jospa sinusta tulisikin…

Puhtaus- ja kiinteistöalan ammattilainen

Meillä voit puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan opinnoissa erikoistua joko kodinhuoltajaksi tai toimitilahuoltajaksi. Kotityöpalvelujen osaamisalan suoritettuasi olet puhdistuspalvelualan laaja-alainen ammattilainen, ja toimitilahuollon osaamisalan suoritettuasi sinun on mahdollista toimia toimitilahuollon työtehtävissä.

Tutustu

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä millaiset opinnot sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Ota yhteyttä