Liiketoiminnan ala

Yrittäjyyden ammattitutkinto verkossa

Hakeminen

Opiskele ajasta ja paikasta riippumatta!

Sinulle, joka suunnittelet yritystoiminnan aloittamista tai omistajanvaihdoksen kautta yrittäjäksi ryhtymistä.

Sinulle yrittäjä, joka haluat

 • kehittää olemassa olevan liiketoiminnan kannattavuutta organisoimalla oman yrityksen toimintaa kustannustehokkaaksi sekä asiakasymmärryksen myötä myyntiä kasvattamalla.
 • suunnittelet tulevaa omistajanvaihdosta ja haluat nostaa yrityksesi markkina-arvoa.
 • haluat tehdä menestyvän verkkokaupan ja tehdä tavoitteellista monikanavaista digimarkkinointia asiakaskeskeisesti ja kustannustehokkaasti.

Koulutuksen aikana saat monipuolista tietoa sekä työkaluja kehittää yrityksellesi menestyvää liiketoimintaa, niin kivijalkamyymälässä kuin verkkokaupassakin. Opit ja osaat arvioida digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia ja tulevaisuuden kehitysnäkymiä. Verkostoidut muiden yritystoimintaa suunnittelevien tai liiketoimintaa kehittävien yrittäjien kanssa. Opit käyttämään kustannustehokkaasti ja asiakaskeskeisesti sosiaalisen median mahdollisuuksia myynnin sekä kannattavuuden kasvun aikaan saamiseksi. Koulutus antaa sinulle viestintä- ja vuorovaikutusosaamista ja yleistä talouden hallinnan osaamista. Kehität omaa osaamistasi suunnitelmallisesti ja osaat huolehtia työhyvinvoinnistasi.

Toteutus

Koulutuksen aikana saat asiantuntija-apua suunnitelmiesi tekemisessä, monipuolisen koulutuksen verkko-opetuksena ja henkilökohtaisena ohjauksena verkossa sekä tasokkaat verkkomateriaalit opetusvideoineen, Eduhouse-koulutusvideoiden käyttöoikeuden koko koulutuksen ajaksi.

Verkkokauppaliiketoimintaa suunnitteleva saa käyttöönsä MyCashflow-verkkokauppapohjan (oppilaitoslisenssi) koulutuksen ajaksi, joka on mahdollista avata yrityksellesi MyCashflow hinnaston mukaisesti.

Koulutuksessa voit suorittaa ammattitutkinnon (pakollinen tutkinnon osa + osaamisalan pakollinen tutkinnon osa + yksi valinnainen tutkinnon osa), jolloin saat todistuksen koko tutkinnosta. Vaihtoehtoisesti voit osallistua yhden tai kahden tutkinnon osan koulutukseen ilman koko tutkinnon suorittamista.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös yrittäjän oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutus on maksutonta.

Kuvaus

Tutkinnon osa liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, joka on kaikille tutkinnon suorittajille pakollinen. Lisäksi on osaamisalan mukainen pakollinen tutkinnon osa sekä yksi valinnainen tutkinnon osa.

Yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen osaamisalalla sinulla on pakollisena tutkinnon osana yritystoiminnan suunnittelu ja käynnistäminen. Tämä osaamisala ja tutkinnon osa sopivat sinulle jos olet aloittava yrittäjä ja suunnittelet yrityksen perustamista. Tutkinnon osan suorituksena teet liiketoimintasuunnitelman, myynti- ja markkinointisuunnitelman huomioiden digitalisaation sekä liiketoiminnan talouslaskelmat

Osaamisalan tutkinnon osan lisäksi valitset yhden seuraavista tutkinnon osista:

 • Työn organisointi ja johtaminen
 • Myynti ja markkinointi
 • Taloudellisen tuloksen varmistaminen ja kehittäminen
 • Tuotannon suunnittelu ja kehittäminen
 • Tuotteiden ja palvelujen kehittäminen
 • Yrityskaupan suunnittelu ja toteuttaminen
 • Verkkokaupan perustaminen ja kehittäminen
 • Liiketoiminnan osa-alueen digitalisointi
 • Yritysneuvonta
 • Projektin suunnittelu ja toteuttaminen

Koulutukset

 • Yrittäjyyden ammattitutkinto

  Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työntekijälle että työnantajalle.

  Toteutusmuodot: Verkko-opetus, Oppisopimus

  Koulutuksen sijainti: Forssa

  Koulutus alkaa: Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan

  Haku alkaa: 01.01.2024

  Haku päättyy: 31.12.2024

  Koulutuksen hinta: 480 €

  Hakeudu koulutukseen