Ajankohtaiset

Olemme mukana maailman mielenterveyspäivässä 10.10.2020

avatar

Tanja 30.9.2020

Maailman mielenterveyspäivää vietetään jälleen 10.10.2020. Tämän vuoden teemana on kuunteleminen, koska se, miten tulemme kohdatuiksi, vaikuttaa merkittävästi hyvinvointiimme. Näytämme ”vihreää valoa” kuuntelemiselle ja kannustamme jokaista aitoihin läsnäoleviin kohtaamisiin. Kampanja on käynnissä koko viikon eli 5.-10.10.2020.

Oppilaitoksessamme teema näkyy mm.:

  • 9.10.2020 PUKEUDU VIHREÄÄN- päivä.
  • 9.10.2020 RUOKAILUSSA VIHREÄÄ entistä enemmän
    • Jakakaa omat vihreät kuvat Instagramissa ja FB:ssä tunnisteilla #vihreäävaloa #ketävoisitkuunnella #kymppikymppi #maailmanmielenterveyspäivä.
  • Viikon aikana Taide ja luovanilmaisun- kurssin suunnittelema oppitunti idea/ tiimissä tehtävä harjoitus, jonka kukin opettaja / osallistuja voi toteuttaa valitsemallaan ajankohdalla korona rajoitukset huomioiden.

Samaa aikaan vietetään myös energiaviikkoa.  Meidän oma teemamme on yhdistää nämä tärkeät aihealueet: ”Säästä energiaa, pysähdy ja kuuntele”.  Viikon aikana ennen kaikkea säästämme myös omia energia varastojamme, hiljennämme fyysistä tekemistämme (oli kyse puheesta tai käytävällä kävelystä) ja kohtaamme toisiamme voimaannuttavasti.