Ajankohtaiset

Tervetuloa opiskelemaan Forssan ammatti-instituuttiin

avatar

Tanja 02.8.2021

Tiedote 2.8.2021

Uudet pt-opiskelijat aloittavat keskiviikkona 4.8. ja heitä on reilusti yli 300. Ammatillinen koulutus oli yhteishaussa hyvin vetovoimaista seudullamme ja saamme uusia innokkaita opiskelijoita kaikille aloille!
Oppivelvollisuuslainsäädäntö on astunut eilen voimaan ja siitä tulee varmasti matkan varrella edelleen paljon selvitettävää, mutta ratkaisemme niitä sitten tarpeen mukaan.

Jatkavat pt-opiskelijat aloittavat opintonsa seuraavan viikon keskiviikkona 11.8. Työvoimakoulutukset ja maahanmuuttajien koulutukset, at- ja eat-koulutukset alkavat joustavasti elo- ja syyskuun aikana.

Toivomme todella, että emme joudu siirtymään etäopetukseen. Tällä hetkellä Kanta-Hämeessä ei ole voimassa olevaa suositusta toisen asteen koulutukseen. Maskisuositus on kuitenkin olemassa kaikkia toimintoja ja kansalaisia koskevana.

Tämän viikon osalta johtotiimi on päättänyt seuraavaa:

  • henkilöstö käyttää maskeja kuten tähänkin asti
  • aloittaville opiskelijoille tarjotaan jokaisessa opetustilanteessa maski ja turvavälit on huomioitu tilavarauksissa

Seuraamme tilanteen kehittymistä luonnollisesti tarkasti ja tiedotamme viimeistään ensi maanantaina 9.8. järjestelyistä koskien tulevaa viikkoa ja jatkavien opiskelijoiden palaamista opintoihin.

Iloista syyskauden alkua kaikille!