Ajankohtaiset

Toni toi voiton kotiin Taitaja21 -kisasta

avatar

Tanja 21.5.2021

Meillä ajoneuvotekniikkaa opiskeleva Toni Pietilä otti voiton Taitaja2021-kilpailun finaalissa, joka järjestettiin 18.–20. toukokuuta Oulun seudulla. Taitaja on arvostettu ammatillisen koulutuksen suurtapahtuma, johon pyrkii vuosittain noin 1500 opiskelijaa. Meiltä finaaliin tänä vuonna pääsivät Tonin lisäksi kokit Kia Kuusenperä ja Nea Salo, jotka menestyivät myös kilpailussa hyvin, vaikka mitalisija jäikin nappaamatta. 

“Meidän finalistimme ja koko taitajatiimimme ovat tehneet kaikki hienoa ja loistavaa työtä, olemme niin ylpeitä teistä” toteaa rehtori Heli Elo-Vuola, todeten että oppilaitoksessamme on vahvaa osaamista. “Kiitos finalistimme, taitajatiimi ja kaikki valmennukseen ja opetukseen osallistuneet opettajat ja henkilökuntamme!

Heli kertoo, että tätä tullaan juhlimaan heti maanantaina vallitsevat rajoitteet huomioon ottaen. “Haluamme onnitella Toni Pietilää Suomen mestaruudesta ja Kia Kuusenperää ja Nea Saloa hienosta menestyksestä tarjoamalla kaikille oppilaitoksemme opiskelijoille ja henkilökunnalle jäätelöt ruokailun yhteydessä. Koronarajoitukset huomioiden juhlistamme Tonia, Kiaa ja Neaa sekä koko taitajatiimiä vielä erikseen pienemmällä porukalla.”