Yleinen

Työelämäjaksolle Eerikkilään?

avatar

Tanja 09.3.2022

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on moderni ja monipuolinen liikunta- ja luontomatkailukeskus Tammelassa. Eerikkilän tavoitteena on auttaa asiakkaitaan voimaan hyvin ja menestymään. Eerikkilän laajaan asiakaskuntaan kuuluu niin luonnon helmassa lomailevia perheitä kuin harjoitusleirillä olevia kansainvälisiä huippu-urheilijoita. Keskuksen palveluihin kuuluu mm. majoitustilat ja ravintolat, monipuoliset ulkoilu- ja urheilualueet sekä räätälöidyt hyvinvointipalvelut.

Laadukas asiakaskokemus on Eerikkilässä äärimmäisen tärkeä. Tätä kokemusta on toteuttamassa ammattilaisia mm. vastaanotossa, ravintolassa, kiinteistönhuollossa, puhtaanapidossa, viestinnässä sekä urheilun ja koulutuksen toiminnoissa. Eerikkilä työllistää n. 75 henkilöä. Heidän lisäkseen tarvitaan vuosittain yli 200 tuntityöntekijää useissa eri tehtävissä mahdollistamaan esimerkiksi suurempien tilaisuuksien toteuttaminen.

Forssan ammatti-instituutin opiskelijana sinulla on huikea mahdollisuus päästä työelämäjaksolle Eerikkilään. Pääset aitiopaikalle näkemään, miten rakennetaan asiakkaille korkealaatuisia liikunta- ja luontoelämyksiä, leirejä ja teemapäiviä sekä samalla kasvattamaan omaa työelämäverkostoasi.

Yksilön kehittyminen on Eerikkilän E-Way –filosofian ytimessä ja työelämäjakso Eerikkilässä tarjoaakin sinulle monenlaisia mahdollisuuksia oppia uutta.

Työelämäjaksosi voi olla esimerkiksi

  • Ravintolassa valmistaen tai tarjoillen laadukasta lähiruokaa.
  • Kahviloissa tarjoillen asiakkaille juomia, leivonnaisia ja snack food –menun tuotteita.
  • Vastaanotossa eli receptionissa palvellen tärkeimpiä eli asiakkaita.
  • Kiinteistönhuollossa ja kunnossapidossa huolehtien, että tilat ja ulkoalueet vastaavat asiakkaiden odotuksia.
  • Toimistossa, josta löytyy monenlaisia viestintään, hallintoon, myyntiin ja asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä. Niissä pääset syventämään osaamistasi työskennellen yhdessä ammattilaisten rinnalla.

Työelämäjaksoosi sisältyy perehdytys niin omiin työtehtäviisi kuin toimimiseen osana monialaista organisaatiota. Työelämäjaksopäivinäsi saat maksuttoman aterian ja jakson aikana Eerikkilän monipuoliset liikuntatilat ovat käytössäsi varaustilanteen huomioiden.

Jos et ole vielä opiskelijana FAI:ssa mutta olet kiinnostunut opiskelemaan koulutussopimuksella tai työvoimakoulutuksella Eerikkilässä, ota yhteyttä alla olevan opiskelijoiden hakulomakkeen kautta.

Lisätietoa FAI:n työelämäjaksoista Eerikkilässä antaa
Elina Koivuniemi
p. 050 473 4477
elina.koivuniemi@lhkk.fi

Ota meihin yhteyttä tai jätä hakemus työelämäjaksolle Eerikkilään tällä lomakkeella.