Uutiset

Valtakunnallinen työvoimakoulutusviikko 11.-15.9.2023

avatar

Jukka-Pekka 08.9.2023

Valtakunnallista työvoimakoulutusviikkoa vietetään 11.-15.9.2023 Forssan -ammatti-instituutissa. Tiistaina 12.9. on mahdollista tutustua tutustumiskierroksilla klo 10, 11, ja 12 kone- ja tuotantotekniikan, puhdistuspalvelu- sekä nostoalojen työvoimakoulutuksiin. Kone- ja tuotantotekniikka- ja puhdistuspalvelualojen tutustumiskierrokset tapahtuvat Saksankadun toimipisteeltä. Nostoalan tutustusmiskierros järjestetään puolestaan Perkiöntiellä Fetek Oy:n hallilla. Perkiöntielle järjestetään kuljetus Forssan ammatti-instituutilta.

Ensimmäisen valtakunnallisen työvoimakoulutusviikon järjestäjinä toimivat koko Suomen TE-toimistot yhteistyössä verkostojen kanssa. Viikon teemana on ”Pysy kartalla – Hae työvoimakoulutukseen! Viikon tarkoituksena on tuoda esiin työvoimakoulutusten tarjonnan monipuolisuutta sekä jakaa informaatiota kuinka joustava ja hyvä väylä työvoimakoulutus on työllistymiseen.

Työvoimakoulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alla oleville, yli 20-vuotiaille, oppivelvollisuuden suorittaneille henkilöille. Työvoimakoulutus on erinomainen tapa saada, lisätä ja täydentää sekä päivittää ammattitaitoaan. Koulutusta on tarjolla monelta alalta, niin ensimmäistä ammattiaan opiskeleville, kuin korkeakoulututkintoaan päivittäville henkilöille.

Työvoimakoulutuksessa voi suorittaa perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon tai näiden osia. Tarjolla on myös jatko- ja täydennyskoulutusta sekä yrittäjäkoulutuksia.” 

https://toimistot.te-palvelut.fi/-/valtakunnallinen-ty%C3%B6voimakoulutusviikko-11.-15.9.2023

Tervetuloa tutustumaan ja kysymään työvoimakoulutusmahdollisuuksista!