Kuvaus
Ravintolan asiakaspalvelun osaamisalan suorittanut tarjoilija voi työskennellä mm. ruokaravintolassa ja henkilöstöravintolassa tai juhlapalvelussa. Opinnot suoritettua osaat esitellä, suositella, myydä ja tarjoilla ravintolan ruoka-ja juomatuotteita asiakaslähtöisesti, kielitaitoisesti, laatutietoisesti, taloudellisesti ja kestävän toimintatavan mukaisesti.
Oppisopimus
Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työntekijälle että työnantajalle.
Opiskelun henkilökohtaistaminen
Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään opiskelun sisältö ja aikataulu sekä näyttötilaisuudet. Opiskelija, jolla on kattava ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa myös suoraan näytöissä, ilman osallistumista valmistavaan koulutukseen.
Opiskelijavalinnat jatkuvassa haussa
Jatkuvassa haussa koulutuksen järjestäjä päättää opiskelijaksi ottamisesta eli opiskelijavalinnasta.
Jatkuvan haun valintaperusteet, tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset sekä tutkintokohtaisen kielitaitovaatimuksen löydät täältä opiskelijavalintakriteerit jatkuvassa haussa.
Jatkuvassa haussa opiskelijavalintoja tehdään jo hakuaikana, ja vapaat opiskelupaikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä. Haku voi päättyä, kun koulutus on täynnä, ja se voidaan avata uudelleen, jos paikkoja vapautuu.
Lisätietoja

Rakel Brück
opettaja
+358 406804017
rakel.bruck@lhkk.fi