Haluatko päivittää ja syventää ruoanvalmistusosaamisesi nykypäivään huomioiden ravitsemussuositukset, eri ruokatuotantomenetelmät ja lähi- ja luomuruoan, unohtamatta kuitenkaan asiakaslähtöisyyttä, laadukkuutta, taloudellisuutta ja kestävää toimintatapaa.
Ammattitutkinnon suorittaminen antaa sinulle laaja-alaiset tiedot ja taidot monipuoliseen ammattiosaamiseen suurtalouskokin työtehtävissä. Hakijalle on eduksi aiempi alan perustutkinto tai työkokemus.
Tutkinnon suurtalousruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut suurtalouskokki osaa
- työskennellä ammattitaitoisesti, itsenäisesti ja vastuullisesti työssään ammattikeittiössä
- työskennellä taloudellisesti ja laadukkaasti
- esikäsitellä raaka-aineita oikein jalostusasteen mukaisesti
- valmistaa suuria määriä ruokaa hyödyntäen erilaisia ruokatuotantomenetelmiä
- huomioida erilaiset erityisruokavaliot asiakasturvallisesti
- palvella asiakkaita asiakaslähtöisesti ja kohteliaasti.
Tutkinto voidaan rakentaa joustavasti ja yksilöllisesti opiskelijan osaamisen ja osaamistarpeiden mukaisesti. Voit suorittaa koko tutkinnon tai vain osia tutkinnosta osallistumalla koulutukseen tai suoraan näyttöihin.
Koulutus kestää monimuotokoulutuksena maksimissaan 2 vuotta yksilöllisen opinpolun mukaisesti.
Omaehtoisen koulutuksen hinta on 400 €.
Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä opiskelijalle että työnantajalle.
Koulutukset
-
Ruokapalvelujen ammattitutkinto, suurtalouskokki
Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä opiskelijalle että työnantajalle. Omaehtoisena koulutuksena osallistumismaksu tutkinnon suorittamisesta on 400e.
Toteutusmuodot: Monimuoto, Oppisopimus
Koulutuksen sijainti: Forssa
Koulutus alkaa: 22.01.2024
Haku alkaa: 01.01.2023
Haku päättyy: 31.12.2023
Koulutuksen hinta: 400 €