Koulutus soveltuu kaikille alasta kiinnostuneille sekä jo aikaisempaa alan kokemusta omaaville. Koulutus sopii myös maahanmuuttajille, joilla on soveltuva suomenkielentaito.
Koulutus on lähiopetusta, joka koostuu teoriaopinnoista, luennoista, opetuskeittiö- sekä salityöskentelystä, verkko-opinnoista, ryhmätyöskentelyistä, työpaikkakäynneistä sekä työssäoppimisista. Oppilaitoksessa on oma opetusravintola, jossa opetellaan alan perustaitoja.
Koulutuksen tavoitteena on suorittaa tutkinnon osia ravitsemis- ja cateringalan perustutkinnosta, jossa osaamisaloina on ruokapalvelu ja asiakaspalvelu. Valinnaisten tutkinnon osien valinnoilla voit suunnata osaamistasi omiin tärkeisiin painopisteisiisi esim. suuntautua suurtalousalalle.
Saat valmiudet työskennellä monipuolisissa ravintola / suurtalousympäristöissä. Työpaikkoina voi olla mm. henkilöstöravintolat, lounasravintolat, ruokaravintolat, liikenneasemat, varuskunnat, julkisen sektorin ammattikeittiöt sekä kahvilat.
Opiskelijavalinnat työvoimapoliittisessa koulutuksessa
Koulutushakemus on aina sitova, joten kutsun saaneilla tulee olla valmius osallistua haastatteluun ilmoitettuna aikana. Varaudu toimittamaan sairauslomatodistus, todistus työssäolosta tai muu poissaolotodistus TyöHämeelle. Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa www.te-palvelut.fi. TyöHäme tekee opiskelijavalinnat koulutukseen.
Koulutus alkaa sopimuksen mukaan. Opiskelupaikkoja kymmenen.
Lisätietoja
Anneli Kaseva
opettaja
+358 401585119
anneli.kaseva@lhkk.fi
Miia Ojala
opinto-ohjaaja ja kv-asiat
+358 403474075
miia.ojala@lhkk.fi