Ravintola- ja cateringala

Ravintola-alan työvoimakoulutus

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osatutkinto

Koulutus soveltuu kaikille alasta kiinnostuneille sekä jo aikaisempaa alan kokemusta omaaville. Koulutus sopii myös maahanmuuttajille, joilla on soveltuva suomenkielentaito.

Koulutus on lähiopetusta, joka koostuu teoriaopinnoista, luennoista, opetuskeittiö- sekä salityöskentelystä, verkko-opinnoista, ryhmätyöskentelyistä, työpaikkakäynneistä sekä työssäoppimisista. Oppilaitoksessa on oma opetusravintola, jossa opetellaan alan perustaitoja.


Koulutuksen tavoitteena on suorittaa tutkinnon osia ravitsemis- ja cateringalan perustutkinnosta, jossa osaamisaloina on ruokapalvelu ja asiakaspalvelu. Valinnaisten tutkinnon osien valinnoilla voit suunnata osaamistasi omiin tärkeisiin painopisteisiisi esim. suuntautua suurtalousalalle.

Saat valmiudet työskennellä monipuolisissa ravintola / suurtalousympäristöissä. Työpaikkoina voi olla mm. henkilöstöravintolat, lounasravintolat, ruokaravintolat, liikenneasemat, varuskunnat, julkisen sektorin ammattikeittiöt sekä kahvilat.

Opiskelijavalinnat työvoimapoliittisessa koulutuksessa

Lisätietoja

Anneli Kaseva

opettaja

+358 401585119

Miia Ojala

opinto-ohjaaja ja kv-asiat

+358 403474075