Koulutus soveltuu kaikille alasta kiinnostuneille sekä jo aikaisempaa alan kokemusta omaaville. Koulutus sopii myös maahanmuuttajille, joilla on soveltuva suomenkielentaito.
Koulutus on lähiopetusta, joka koostuu teoriaopinnoista, luennoista, opetuskeittiö- sekä salityöskentelystä, verkko-opinnoista, ryhmätyöskentelyistä, työpaikkakäynneistä sekä työssäoppimisista. Oppilaitoksessa on oma opetusravintola, jossa opetellaan alan perustaitoja.
Koulutuksen tavoitteena on suorittaa tutkinnon osia ravitsemis- ja cateringalan perustutkinnosta, jossa osaamisaloina on ruokapalvelu ja asiakaspalvelu. Valinnaisten tutkinnon osien valinnoilla voit suunnata osaamistasi omiin tärkeisiin painopisteisiisi esim. suuntautua suurtalousalalle.
Saat valmiudet työskennellä monipuolisissa ravintola / suurtalousympäristöissä. Työpaikkoina voi olla mm. henkilöstöravintolat, lounasravintolat, ruokaravintolat, liikenneasemat, varuskunnat, julkisen sektorin ammattikeittiöt sekä kahvilat.
Koulutukseen hakeudutaan Internetin kautta: www.te-palvelut.fi. Koulutukseen valinta perustuu hakemuksessa esitettyihin tietoihin ja haastatteluun, täytä hakemus huolellisesti ja kerro mm. miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta ja miten tämä edistää työllistymistäsi. Valintatiedot lähetetään kirjeitse ja ne ovat nähtävillä myös sähköisissä palveluissa (www.te-palvelut.fi).
Opiskelijavalinnat suoritetaan viikkojen 32-34 aikana.
Lisätietoja

Anneli Kaseva
opettaja
+358 401585119
anneli.kaseva@lhkk.fi