Työvoimakoulutus

Täydennä osaamistasi ja työllisty! Työvoimakoulutus

Haluatko parantaa työllistymismahdollisuuksiasi?
Puuttuuko sinulta jotain työssä vaadittavaa osaamista?
Ovatko ammatilliset opintosi joskus jääneet kesken ja haluaisit suorittaa tutkinnon valmiiksi?
Eikö haluamaasi koulutusta ole työvoimakoulutusten tarjonnassa?
Voisiko koulutus olla silta seuraavaan työpaikkaasi?

Työelämässä tarvitaan jatkuvasti uutta osaamista ja uusia tekijöitä. Jo pienelläkin osaamisen päivittämisellä parannat työllistymismahdollisuuksiasi. Tai hanki vaikka kokonaan uusi ammatti ja vaihda alaa. Ammatillinen koulutus on avain ammattiin ja väylä työelämään. Rohkeasti uralla eteenpäin!


Tule opiskelemaan yksilöllisen tarpeesi mukaan yksittäisiä tutkinnon osia tai koko tutkinto meneillään olevien koulutustemme tarjonnasta. Tarjolla on lukuisia ala- ja toteutusvaihtoehtoja ja niiden yhdistelmiä. Suunnitellaan yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva koulutuskokonaisuus.

Koulutuksen kesto on yksilöllinen riippuen siitä, miten laajaa kokonaisuutta alat opiskella. Myös tästä sovitaan henkilökohtaisessa opiskelusuunnitelmassasi. Ota rohkeasti yhteyttä ja hakeudu mukaan.

Lisätiedot

Koulutuksen lisätietoja antaa opinto- ja uraohjaaja Minna Luoto sekä koulutusalojen opettajat

  • Luontoala, matkailuala, kosmetologit Satu Nyman
  • Kone- ja tuotantotekniikka, tekninen suunnittelu Tuomo Perkonoja
  • Sosiaali- ja terveysala Sanna Seppänen
  • Auto, logistiikka, nosturi Vesa Rantala
  • Elintarvike- ja ravintola-ala Rakel Brück
  • Liiketoiminta Marketta Inna

Koulutukseen hakeminen

Täytä hakemus alla olevanpainikkeen kautta tai jätä paperihakemus TE-toimistoon. Paperihakemuksen löydät osoitteesta www.suomi.fi hakusanalla TEM601. Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, sinun pitää vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen koulutuksen hakuajan päättymistä.

Koulutushakemus on aina sitova, joten kutsun saaneilla tulee olla valmius osallistua haastatteluun ilmoitettuna aikana. Haastatteluissa noudatetaan voimassa olevia hygienia- ja turvallisuusohjeita. Jos saat kutsun etkä voi saapua, ilmoita siitä ennen valintatilaisuutta TE-toimistoon kutsussa ilmoitetulle henkilölle. Varaudu toimittamaan sairauslomatodistus, todistus työssäolosta tai muu poissaolotodistus TE-toimistoon. Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa www.te-palvelut.fi

Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-puhelinpalvelun Koulutusneuvonnasta, p. 0295 020 702