Työvoimakoulutus

Taloushallinnon osaajaksi, kirjanpito, työvoimakoulutus

Koulutus on suunnattu TE-toimiston asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita taloushallinnon osaamisen hankkimisesta ja kehittämisessä sekä alan töihin suuntautumisesta. Koulutus soveltuu myös alan vaihtajille.

Koulutuksen sisältö, mitä opit ja mihin voit työllistyä?

  • Koulutuksessa opiskellaan kirjanpitoa sekä sivutaan laskutusta ja reskontraa
  • tilitoimistot, julkiset organisaatiot, yritykset, joissa hoidetaan vielä itse kirjanpitoa tai laskutusta ja reskontraa
  • Liiketoiminnan perustutkinnosta tutkinnon osat kirjanpito tai mahdollisesti laskutus ja reskontra

Koulutuksen toteutus


Koulutus toteutetaan lähiopetuksena koululla. Opintoihin kuuluu työpaikalla järjestettävän koulutuksen jakso ja tavoitteena on suorittaa näyttö. Jokainen opiskelija hankkii itse harjoittelupaikan.
Opintoihin sisältyy myös urasuunnittelua, jolla tuetaan opiskelijan työllistymistä, yrittäjyysvalmiuksia tai jatko-opintoihin hakeutumista.
Opiskelijan osaaminen otetaan huomioon koulutusta suunniteltaessa, koulutuksen sisältö ja kesto (n. 5 kk)vaihtelevat sen mukaan.

Koulutus alkaa 21.8.2024 ja haku päättyy 28.7.2024.

Koulutukseen hakeminen

Täytä hakemus Te-palvelujen nettisivuilla ’Hae tähän koulutukseen’ -painikkeen kautta tai jätä paperihakemus TE-toimistoon. Paperihakemuksen löydät osoitteesta www.suomi.fi hakusanalla TEM601. Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, sinun pitää vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen koulutuksen hakuajan päättymistä.